Бомба: Тайната на Рут Колева и Слави Трифонов е разкрита! (тя никога не можа да му прости това)

Бомба: Тайната на Рут Колева и Слави Трифонов е разкрита! (тя никога не можа да му прости това)
3.3 (65%) 4 votes

Рут Колева не може и не иска да прости този удар на Слави Трифонов!

Кой ли би предположил, че съществува каквато и да било връзка между певицата с голяма уста Рут Колева и шоумен номер едно на държавата Слави Трифонов?! Но ето, че такава не само има, но и е страшен кошмар за червенокоската.

Мнозина напоследък забелязват, че откакто напусна шоуто „Звездни стажанти“, Рут Колева се е заела да го играе стожер на обществото и дори политически коментатор. Тя пише своите анализи за интернет сайт, като най-често си позволява да критикува и явно да хули Слави Трифонов.

Слави Трифонов

Слави Трифонов жестоко унижил Рут Колева, тя не може да прости

И докато всички се чудеха какво толкова й е сторил Дългия, че Колева така е настръхнала срещу него, истината излезе наяве и шашна всички. А именно – Слави жестоко унижил Рут през далечната вече 2007 година.

Не, не си мислете, че Рут Колева е била една от многото, преминали през леглото на шоумена. Тя очевидно не е от неговия тип. Чисто и просто певицата се яви на кастинга за формата „Мюзик Айдъл“, който беше под шапката на Слави Трифонов преди години и… отпадна с трясък.

Рут Колева не само не успя да грабне вниманието и да спечели симпатиите на водещия, но и дори не се класира за живите концерти. Тя отпадна още по време на предварителните кръгове като основния принос за това има самият шоумен.

Слави Трифонов не харесал Рут и я счел за напълно безлично момиче, което няма излъчването да грабне публиката. Това разкриха близки до обкръжението му източници.

„Да, той видя и призна, че Рут има глас и е музикална, но знаете ли колко хора в България са музикални?! В подобни риалити формати се търсят таланти с излъчване и харизма, които просто да влюбят зрителите в себе си. Е, точно това Слави не видя в нея“, разказват източниците.

Рут Колева останала кръвно обидена от отношението на Дългия, а след години дори избягвала да говори за унижението си, което искала да запази в тайна. Уви, до днес обаче, защото истината лъсна наяве.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар