Взрив: Разкритието за Ивана и Митьо Очите отврати всички! (истината разтърси феновете й)

Взрив: Разкритието за Ивана и Митьо Очите отврати всички! (истината разтърси феновете й)
5 (100%) 4 votes

Ивана е била любовница на Митьо Очите, но никой не предполагаше какво още е направила в името на желанията му и парите!

Простреляният Димитър Желязков или Митьо Очите още е в болница и бере душа след като тялото му бе надупчено от пет куршума. Това е третият атентат срещу наместника на ВИС-2 на Южното Черноморие, а тази, която не спира да лее сълзи за него, е певицата Ивана.

Ивана е всеки ден в бургаската болница, за да се осведоми за състоянието на бившата си изгора. Всички знаем, че двамата са имали бурна авантюра в края на миналия век, когато Ивана още е била семейна и с малко дете – дъщеря й Теодора.

Ивана

Ивана станала милионерка благодарение на аферата си с Митьо Очите

Митьо Очите обаче е този, който й отваря пътя към славата и Ивана не му се опъва дълго. „Тя първо отхвърляше свалките и предложенията му за среща, като се оправдаваше, че има мъж и дете. Когато обаче Димитър й заяви, че ще я измъкне от крайморските кръчми, за да я внедри в Пайнер, тя клекна моментално. На всичко отгоре Очите й плати и първия видеоклип и промотирането на хита“, разкриват близки до обкръжението на пайнерката.

Това, което потресе всички обаче, е новината, че певицата на народа е направила аборт от Митьо Очите. Само, защото той настоял така – бил още женен за съпругата си Тянка и двамата имали дете. Затова и настоял пред Ивана да махне бебето, а той щедро я възнаградил с пари.

Впоследствие певицата се сдобива с доста доходен бизнес с тирове – отново дар от Митьо Очите. Така точно тя станала милионерка – имала няколко големи тира, които зареждали ресторанти и магазини по Южното Черноморие.

„Разбира се, тези камиони бяха на пряко подчинение на ВИС-2, но на кого му пука. Нали парите за Иванчето валяха от небето направо?!“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар