Гаджето на 100 Кила е в шок: Виж с коя известна красавица й изневери рапърът! (СНИМКИ)

Гаджето на 100 Кила е в шок: Виж с коя известна красавица й изневери рапърът! (СНИМКИ)
4 (80%) 2 votes

100 Кила вече не знае къде се намира след победата в „Звездни стажанти“!

Рапърът 100 Кила отново скандализира, но този път не обществото или устатата водеща Албена Вулева, а собствената си приятелка. При това сериозна приятелка, както самият той тръбеше по време на формата.

Оказа се, че Килата е окичил главата на благоверната си с огромни еленови рога. И не с коя да е, а с една от най-известните бръмчалки у нас – Джулиана Гани. 100 Кила и Джулиана Гани се засякоха по време на откриването на летния сезон в Слънчев бряг, а искрите пламнаха мигновено.

100 Кила

Рапърът 100 Кила сложи рога на гаджето си, скандалът е нечуван

Очевидци на заварката разкриха, че рапърът едва не се простил с ченето си като надзърнал в пищната и доста разголена пазва на хубавицата, в която има наблъскан 1200 кубика силикон. Че кой нормален мъж би издържал на подобна гледка и би си удържал питона в гащите?!…

След горещия флирт в заведението, 100 Кила и Мис Силикон си тръгнали заедно като отпрашили за хотела му. Там Джулиана Гани останала да пренощува и си тръгнала чак по обед на другия ден, носят езиците на запознатите.

Какво са правили в хотела и дали 100 Кила просто е репетирал предстоящото си ново парче пред гърлата, това можем само да гадаем. Гаджето му обаче далеч не си е въобразило, че двамцата са си чели приказки.

Явор Янакиев и Джулиана Гани се "преоткриха" на морето

Явор Янакиев и Джулиана Гани се „преоткриха“ на морето

„Явор Янакиев си е Явор Янакиев. Колкото е даровит и кадърен в някои отношения, толкова е и смотан в други. Едно свястно момиче ще намери в тоя живот и ще го изтърве заради някакви си кифли. Пък дори и да са мис, плеймейт и каквото и да било там. Понесе жесток стандал, но така му се пада“, коментират източниците.

И допълват, че изобщо не вярват този път на Явор да му се размине само със скандала.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар