Страшно нещастие за Мария Шарапова: Тя рухна тотално! (истината разтърси и Гришо)

Страшно нещастие за Мария Шарапова: Тя рухна тотално! (истината разтърси и Гришо)
5 (100%) 3 votes

Дори Григор Димитров, който вече не е с Мария Шарапова, не може да приеме случилото се спокойно!

Край с Мария Шарапова! Световната тенис звезда рухна окончателно след като Международната тенис федерация й нанесе смъртоносен удар. А именно забраната да се състезава за две години напред.

Цели две години бившата приятелка на Григор Димитров няма да хваща ракетата заради положителната допитг проба, която й бе открита през януари тази година. За рускинята това било равносилно на убийство, разкриват източници пред щатски таблоид.

Мария Шарапова

Мария Шарапова е тотално съкрушена, животът й се срина за миг

Припомняме, че огромният скандал гръмна, когато Мария Шарапова беше уличена в употребата на забраненото вещество мелдоний. Той се използва за лечение на сърдечни заболявания и е даван на множество спортисти за физическа издръжливост и енергия.

Мелдоният беше абсолютно позволен досега, а забраната му се въведе в началото на годината. Тогава Шарапова даде редица интервюта и пресконференции, в които се кълнеше, че приема веществото от години и не е била запозната с новита правила навреме.

Това обаче не я спаси и ето, че правата й да се състезава, са отнети. Международната тенис федерация дори настояваше за четири години с отнети права за Шарапова, но в крайна сметка трибуналът реши, че това е твърде дълъг период и го съкрати наполовина.

Към момента Мария Шарапова не е на себе си, разкриват и източници от Русия. След като изгуби работата си, а преди това и любовта в лицето на Гришо, блондинката се чувствала така, все едно целият свят се изплъзва изпод краката й.

„Маша е много силна и винаги е била такава, но този път не знаем дали ще издържи. Тя изгуби толкова много неща и то изведнъж. Срината и смазана е, не иска да общува почти с никого“, разказват източниците.

Новината за нещастието на тенисистката разтърси и родната тенис звезда Григор Димитров, който изказва съчувствието си за Маша, макар и да не са заедно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшно нещастие за Мария Шарапова: Тя рухна тотално! (истината разтърси и Гришо)”

  1. Кети

    юни 15. 2016

    Много свястно момиче, което няма никаква ВНС за това, което и се случва. Разбрахме каква е историята с мелдония, нарочн са го направили, и друг път се е случвало. Случи се и на нашите щангисти по времето на Арабаджиев, когато им „откриха следи “ от ороцетам, никой нямаше вина, бяха променили критериите. Много важно, няма да я затрият.

Добавете коментар