Емануела натри носа на Митко Динев! (Живее като кралица на морето)

Емануела натри носа на Митко Динев! (Живее като кралица на морето)
5 (100%) 1 vote

Емануела не спира да натрива носа на бившия си

Скандалната певица Емануела намира винаги повод да изпили нервите на милионерския наследник, бащата втория й син. И сега, с началото на лятото и настъпилия морски сезон зеленооката фурия пак накара сина на олигарха Динко Динев да скърца със зъби от ревност и злост. Защото прелестната му е бивша половинка си позволява луксозна, супер тузарска почивка на черноморския ни бряг. Но тя е отседнала не къде да е, а в петзвездна разкошотия до Слънчев бряг.

Поп фолк дивата е настанена в баровски апартамент в тузарски комплекс. Там чалга фурията ще остане до края на месец юни. Тя ще е в компанията обаче не на загорял мачо, а на малкия си син Димитър Динев-младши, пише HotArena.

Онлайн потребителите обаче не останаха равнодушни към новината. Веднага се завъртяха клюката кой финансира почивката на красивата изпълнителка на „Тръпката” и дали това не е нов баровец, който вече е стоплил не само сърцето, но и помачкал чаршафите с пленителната пайнерка. Оказа се съвсем различни истина. И тя е, че почивката си Емануела е финансирала сама, до последната стотинка.

И дори не е получила и лев от бащата на сина, богаташкото синче. Според източници не само че не е отделил и стотинка за почивката на малкия си и единствен засега син, но милионерския наследник от цели две години не дава нищо за него. То напълно е игнорирал бащините си задължения и се прави, че малкия Митко не съществува, възмущават се и близки до разглезеното тузарско синче.

Емануела е категорична, че няма да подлага ръка за милостиня и няма да проси пари за сина си. „Сагата „Диневи“ за мен е приключена страница. Нищо не искам от тях, сама ще си гледам и издържам сина си”, категорична е обидената Емануела.

Емануела с тузарска почивка

Емануела с тузарска почивка

Защото клюките и негативните неща, които се случиха заради живота й с Митко Динев й дошли в повече и тя има намерение да загърби и тази неприятна страница от живота си възможно най-бързо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Емануела натри носа на Митко Динев! (Живее като кралица на морето)”

  1. Таня

    юни 15. 2016

    Да, ама отишла до Слънчев бряг да почиват! Защо не отиде някъде по-далеч от Свети Влас?

Добавете коментар