Жени Калканджиева в шок: Виж новата любовница на Тачо – Виржиния! (двамата са на море – СНИМКИ)

Жени Калканджиева в шок: Виж новата любовница на Тачо – Виржиния! (двамата са на море – СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева едва ли е предполагала, че съществува неверен мъж като Тачо!

Едва ли и в най-лошите си помисли и кошмари, Жени Калканджиева е смятала, че някъде по света има мъж като Стефан Манов. За жалост не в добрия смисъл, разбира се. Тачо се оказа пълен рекордьор, надвил стотици пъти и признатият от всички Христо Сираков.

За разлика от Ицо Стоте манекенки обаче, Тачо още се води официално женен за Жени Калканджиева, от която има и син. Това явно никак не го възпира да пиянства, буйства по дискотеки и да сваля мацки на килограм.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева определено не случи на съпруг в този живот, поне досега

Ако досега обаче подвизите му в кревата си оставаха само за него, то днес новата му любовница вече е ясна – това е 27-годишната Виржиния Сеизова. Мацката от години се подвизава като модел, но разбира се, не е от класата на Жени Калканджиева.

Младостта и свежестта й обаче надделяват над хубостта на Евгения и Тачо я забърсал, без да му мигне окото. Свалката станала още в столицата, в едно заведение близо до НДК.

А само броени седмици по-късно Тачо и Виржиния вече са на Слънчев бряг – заедно. Двамата са придружавани от малка приятелска компания на Стефан Манов, но от Жени Калканджиева няма и следа.

„Тачо не се спира. Та този човек не се крие изобщо. Постоянно се натиска с новата си. На плажа са заедно, просле в хотела. Жал ни е за Жени, която е жена от класа и не заслужава подобно мерско отношение“, коментират източници, станали свидетели на любовните приключения на Стефан Манов.

Ето я младата Виржиния, която взе акъла на Тачо

Ето я младата Виржиния, която взе акъла на Тачо

Манов се забавлява на морето с любовницата си като ерген

Манов се забавлява на морето с любовницата си като ерген

За момента шестата в света не е коментирала новото похождение на мъжа си, но нейни близки твърдят, че вече е на предела на силите и търпението си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар