Мария Илиева рухна психически: Младата й съперница я смаза! (виж снимки на красавицата)

Мария Илиева рухна психически: Младата й съперница я смаза! (виж снимки на красавицата)
5 (100%) 3 votes

Мария Илиева е изпаднала в тежка депресия заради далеч по-младата си съперница!

Поп-иконата на родната музика Мария Илиева вече е на предела на силите си. Кака, както я наричат след връзката й с неприлично младия рапър Атанас Колев, е изпаднала в жестока депресия. А причината за това е съперница – далеч по-свежа и хубава от нея.

Не, в случая поне не става дума за ново гадже на Наско Колев, а за варненката Гери-Никол, която е основната конкуренция на Мария Илиева за тазгодишните музикални награди на БГ радио.

Мария Илиева

Мария Илиева не може да приеме, че вече минава в графата „застаряващи“

И двете певици са номинирани за наградата „Изпълнител на годината“, но Марчето все по-осезаемо усещала, че нейното време бързо изтича. „Мария Илиева никога не е била по-неуверена в себе си и по-потисната. А и как да не е така, когато постоянно мисли, че тя вече е на 38 години, гони 39, а Гери-Никол е едва на 17“, разкриват близки до обкръжението на певицата.

След като преживяла периода, в който била вечно кисела и намусена, и не искала да се среща с хора така, както обикновено, Мария Илиева преминала в другата фаза на комплексираното състояние.

А именно – тя се опитвала по всякакъв начин да изглежда приповдигнато и привлекателно като постоянно поствала свои снимки и си правила селфита, на които да показва цветуща визия.

Свежарката Гери-Никол бърка в здравето на кака си Марче

Свежарката Гери-Никол бърка в здравето на кака си Марче

„Прави, каквото прави, но очите й не могат да лъжат. Мария не е това, което беше и причината не е възрастта, а това, че още е сама. Болшинството от колежките й, дори доста по-млади от нея, вече имат семейства и деца, на които да се опрат, докато тя е сингъл. Красотата и младостта си отиват от нея и вижда, че вниманието и обожанието, на които преди се е радвала, днес са предназначени за други“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар