Райна пак удари на камък в любовта: Колежки разкриха как я прецакаха! (истината е покъртителна)

Райна пак удари на камък в любовта: Колежки разкриха как я прецакаха! (истината е покъртителна)
4.7 (93.33%) 3 votes

Райна отново не случи на мъж, разкриха колежки от гилдията й!

Пилето на поп фолка Райна го раздава пътешественичка от години. След краха на връзката си с Коцето, който бе най-голямата й любов, инатата македонка така и не успя да му намери заместник – поне не за дълго.

Райна

Райна отново е на път, докато колежки я обсъждат

За да убие скуката и самотата от дългите вечери без любим до себе си, Пилето си намери хоби в пътуванията на далечни разстояния. Тук тя дори сложи в малкия си джоб и най-известните си колежки от Пайнер, които не са видели и половината от местата, посетени от Райна.

Към момента Райна е в Щатите, където участва във фолклорен фестивал, но после поостана, за да усети истински атмосферата и обстановката зад океана. Една нейна рекламна снимка обаче направи впечатление на всички и стана повод за това разкритие на нейни колежки.

А именно – Райнето разходи из Америка роклята, с която влезе във Вип Брадър преди цели три, че и повече години. Да, безспорно червената и стилна дрешка й стои повече от прекрасно, но това отприщи темата за фенансовите възможности на Райна.

„Горката, така и не случи на мъж. Доколкото чухме от нейни дружки, тя си е хванала някой преди около два месеца, но момчето е твърде скромно, да не кажем и бедно. Няма как да й пълни гардероба, камо ли да я води по почивки. Затова и тя си ходи вечно сама. Но пък тогава каква й е ползата да си има гадже?!“, вайкат се уж състрадателно певици от гилдията.

Ето я и прословутата стара рокля, която стана повод за разкритията за личния й живот

Ето я и прословутата стара рокля, която стана повод за разкритията за личния й живот

Дали Райна наистина е оперирана от таланта на повечето пайнерки да забърсват богати мъже с тлъсти банкови сметки, или македонката просто е над цялата тази материалност, това си знае самата тя. А, както изглежда отдавна, хич не й пука какво мислят околните.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар