Страшен скандал: БНТ се изгаври с Крисия, детето е съсипано! (брутални подробности)

Страшен скандал: БНТ се изгаври с Крисия, детето е съсипано! (брутални подробности)
4.2 (83.33%) 6 votes

Крисия Тодорова, която постигна най-големия рекорд у нас на Евровизия, сега плаче наранена!

Детето-чудо Крисия Тодорова получи най-жестокия удар от БНТ и то касаещ точно детската Евровизия. Тази детска Евровизия, която Крисия удари в земята преди две години – взе победата, любовта на зрителите и показа България на света.

Днес обаче любимката на Слави Трифонов се оказа брутално изгонена от предстоящия конкурс за детска песен. Не, Криси не е имала желание да участва повторно, но по традиция тя трябваше да присъства в журито за избора на кандидат, както и да пее като беквокал на новия победител.

Крисия

Малката Крисия, която прослави България пред света, бе изгонена най-долно от детската Евровизия

От националната телевизия обаче заявили, че момиченцето няма място там, тъй като… не можели да й плащат. БНТ минали с номера, че понеже Крисия е протеже на Слави Трифонов, той ще ги одруса с нечувана сума за участието й в новата Евровизия.

Разбира се, шефовете на БНТ се стиснали и зарекли, че и петак няма да извадят от джоба си. А Крисия да ходела да пее, където иска или където Слави й уреди.

„Това са пълни глупости. Как можаха да постъпят така с едно детенце, при това направило чудо за конкурса и за страната. Нито Слави щеше да им иска парите, нито Крисия и родителите й. Това дете просто обича и желае да пее, нищо повече. Но как така ще признаят, че години наред техният избор за представители на Евривизия е бил пълен провал, а Слави и хората му избиха рибата от първия път“, коментират източници от кухнята на конкурентната Би Ти Ви.

Както вече разбрахме, тази година на детската Евровизия ще ни представи талантливата и красива Лидия Ганева от Пловдив, която успя да надвие над всички останали малки претенденти и да спечели сърцата на журито и публиката.

Пожелаваме на Лидия Ганева успех на конкурса!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар