Това е тя: Виж истината за Любомира, която измести Цвети Стоянова! (шок разкрития + СНИМКИ)

Това е тя: Виж истината за Любомира, която измести Цвети Стоянова! (шок разкрития + СНИМКИ)
4.5 (90%) 8 votes

Любомира Казанова беше резервата на Цвети Стоянова и сега я замества на европейското първенство!

Това нежно, красиво и едва 18-годишно момиче се казва Любомира Казанова, видя първи Kliuki.bg. Тя е прословутата резерва, която към днешна дата се бори за победа на европейското първенство по художествена гимнастика в Израел. На нейното място трябваше да играе титулярката Цвети Стоянова.

Цветелина Стоянова обаче не е в състояние нито да се състезава, нито дори да диша сама. Припомняме, че 21-годишната красавица опита да се самоубие като скочи от блока си и полетя от шестия етаж. Само фактът, че под терасите има голямо и разклонено дърво, попречи на Цвети да се размаже на асфалта и да умре на място.

Цвети Стоянова

Това е 18-годишната Любомира Казанова

Обвиненията са, че Цвети е посегнала на живота си, защото е била предадена от треньорите си Илиана Раева и Ина Ананиева, които уредили Любомира Казанова в отбора. И то само, защото била дъщеря на бронзовия медалист на кану и главен треньор във Федерацията – Милко Казанов.

Това вероятно ще се окаже и поредната спекулация, тъй като вече няколко дни в Израел, Любомира Казанова не спира да плаче. Гимнастичката била в изключително тежко психично състояние заради случилото се с Цвети Стоянова и дори имало моменти, в които настоявала да се откаже.

„Люба е крайно потисната, сълзите й не спират. Тя е прекрасно дете, което не заслужава да чете и слуша за себе си такива обвинения. Люба се бори много, тренира усърдно, но винаги е заслужавала победите си с работа и хъс, а не с връзките на баща си. Несправедливо е това, което й причиняват сега. Тя не носи никаква вина за Цвети“, убедени са хора от Федерацията.

Люба Казанова с баща си Милко Казанов

Люба Казанова с баща си Милко Казанов

Любомира като резерва със златните момичета и Цвети

Любомира като резерва със златните момичета и Цвети

Самите момичета от ансамбъла също искали да напуснат европейското и да се върнат в България, за да бъдат до приятелката си в болницата и само Илиана Раева и Ина Ананиева си знаят какво им е коствало да ги убедят да останат и да се борят. В името на Цвети Стоянова.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Това е тя: Виж истината за Любомира, която измести Цвети Стоянова! (шок разкрития + СНИМКИ)”

  1. Пентаграм

    юни 22. 2016

    Не повярвах нито веднъж на сълзите на момичетата. Всеки ден в ефир -прекалено беше. Чувстваше се ,че всичко е по нареждане.Не вярвам на тази статията. А сега очаквам ,Цвети също да поддържа тяхното становище , защо ли ? Защото те са силните . ОООО, ето видях другата статия за първите думи на Цвети ! Познавам без боб. Цвети ще зависи от тях и е по-добре да бъде на тяхна стана. Но защо е била в списъка на 13 юни , много въпроси има ,на които отговор няма да има. Аз бих бил доволен ,ако е така ,както си мисля , да има възмезние на виновните -разбира се не от човешко същество.

  2. tixo

    ян. 07. 2017

    lubomira kazanova e nomer 1 !!!

Добавете коментар