Взрив: Любен Дилов-син шокира с тези разкрития за Слави Трифонов! (за първи път се осмели)

Взрив: Любен Дилов-син шокира с тези разкрития за Слави Трифонов! (за първи път се осмели)
5 (100%) 2 votes

Любен Дилов-син проговори за Слави Трифонов и за мераците му към политиката!

Любен Дилов-син хвърли бомбата с разкритията си за Слави Трифонов. Двамата дълги години бяха рамо до рамо в работата, още от създаването на култовото Ку-ку, а в последно време Дилов взимаше пари от Дългия, за да се превърне в постоянно жури на „България търси талант“.

Точно затова, а и защото винаги е твърдял, че със Слави Трифонов го свързва не само бизнеса, но и истинско приятелство, Дилов шокира всички с истините за него. Той сподели вижданията си пред популярно столично списание и те касаят основно поривите на Дългия към политиката.

Слави Трифонов

Любен Дилов-син вярва, че Слави Трифонов би бил добър премиер, но не вярва, че може да се справи с компромисите по пътя до целта

„Не мога да си представя Слави като политик, просто не става. И не, защото няма нужните качества, а защото не може да прави компромиси. Той не е свикнал с това. А животът на политика е компромиси от сутрин до вечер и обратно. Авторитарен характер като Слави няма как да се пречупи и да свикне с това“, убеден е Любен Дилов-син.

Той дори направи сравнение с Бойко Борисов, който въпреки железния си и своенравен характер, свикнал да слуша и дори да прекланя глава, когато ситуацията изисква това от него.

„Ако някой реши и направи Слави Трифонов премиер, то съм убеден, че той ще се справи. Да, може да бъде добър в това и да работи за страната. Но не виждам как ще премине през всички предхождащи неща като избори, преговори, отстъпки, коалиции и прочие. Колкото и голяма фантазия да имам, това нещо не мога да си го представя“, смее се Любен Дилов-син.

Той не скри и съмненията си по отношение на референдума, който дори и да успее да мине, нямало как да промени веднъж и завинаги политическата система и статуквото у нас.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар