Бони смачка диджей Дамян: Отрязала му мераците! (Още за скандала)

Бони смачка диджей Дамян: Отрязала му мераците! (Още за скандала)
4.4 (88%) 5 votes

Бони съсипа диджей Дамян

Бони направо сви перките на напористия мачо в предаването „Черешката на тортата”. Двамата са участници в кулинарното шоу по Нова телевизия, но във всеки епизод диджеят не спира да се дърли с мургавата певица. Тя обаче също не му остава длъжна и продължава да отвръща подобаващо на нападките му.

Причината за негативното му отношение било смачканото му его, проговори самата чалгаджийка. Преди години Дамян като кученце търчал по петите й с намерение да вкара гласовитата ромка в леглото си, ама тя му се дърпала. Той обаче продължил да я преследва, докато тя не му казала в лицето, че не го харесва и няма да му се отвори парашута. По същото време мускулестия синеочко бил женен, но това не му прочело да точи лиги по оперената пайнерка, пише HotArena.

Заради този „мил” спомен от миналото диджеят се държал повече от предизвикателно с певицата. Той не спира да я поднася на екран за замрялата й кариера, за липсата на професионално развитие, както и за пробойни в личния й живот. Устатата ромка обаче изобщо не му остава длъжна. Подпийнала, тя му изстреляла в лицето, че не само му отрязала мераците, но дори го е хранила.

„Нали не си забравил колко бакшиши си получил на моите песни? Даваха ти по двадесетачки, по петдесет лева, за да ги пускаш, забрави ли? Ами аз съм те хранила, батко”, попари го с истини устатницата. Тя допълни, че е доволна от живота си и това, което е направили. „Ами ти кой си, с какво си известен”, нападна го отново Бони.

Бони "застреля" диджей Дамян

Бони „застреля“ диджей Дамян

След това не се стърпяла и разкрила още по-пиперлива истина за креватните му намерения към нея. Всички скандали помежду им обаче станали при изключени камери, за да не видят зрителите. След откровенията на Бони диджей Дамян се снишил и повече не обелил и дума, разкриват от екипа на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар