Део хвърли бомбата! Лора Караджова още е в живота му

Део хвърли бомбата! Лора Караджова още е в живота му
5 (100%) 1 vote

Део направи невероятно признание, с което изненада мнозина!

Лора Караджова не е излязла от живота на Део, въпреки че го изостави

Лора Караджова не е излязла от живота на Део, въпреки че го изостави

Рапърът с бялата коса Деян Славчев разкри нещо любопитно. Той призна, че Лора Караджова все още е в живота му. Певицата дори му е честитила раждането на първия му син. Двамата продължавали да поддържат контакт, което действително е изненада заради начина, по който прекратиха своята любов.

„Чуваме се често, срещаме се понякога, даже ми честити раждането на Боби.“ – каза Део пред Петя Дикова в предаването „Cool…t“, видя Kliuki.bg.

Само допреди 2 години, когато заговореше за Лора, очите на рапъра се насълзяваха. Причината беше в начина на раздялата им. Припомняме, че те изживяха много бурна и сериозна връзка, но щерката на Данчо Караджов реши, че Део не е отговорен мъж, който може да гледа бъдещите им деца, поради което го напусна и заживя с Валентин Славов, от когото вече има дъщеря.

Сметките на Лора обаче излязоха криви, защото се оказва, че Деян е доста отговорен родител. Той дори призна, че иска да има поне 4-5 деца и че скоро вече се замислят с Мариана да направят сестриче на Борислав.

„Много бих искал едно малко момиченце да си имаме, а после и още деца. Много ми допада бащинството.“ – разкри бившият телевизионер.

Според близките на Део, при него промяната била налице. Нямало и помен от онзи човек, зависим от наркотични вещества и алкохол. Самият той сподели, че вече почти не пие и това е зад гърба му.

„Аз съм пил достатъчно през живота си дотук, така че не съм празнувал с алкохол, когато станах баща.“ – каза още певецът.

Голямата причина за промяната на Део, разбира се, е жена му Мариана Станчева. Очевидно мулатката е с доста силен характер, защото тя успя да укроти вечния купонджия Деян Славчев, а Лора Караджова не съумя да го стори.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар