Виктор Калев призна: Да, влюбен съм!

Виктор Калев призна: Да, влюбен съм!
4.7 (93.33%) 3 votes

Виктор Калев има човек до себе си и е щастлив!

Актьорът даде интервю за Петя Дикова, в което разкри подробности за себе си. Оказва се, че от известно време Виктор Калев е обвързан и много щастлив. Той сам го призна, но не пожела да сподели нищо повече. Така загадката дали харесва жени или мъже остава.

„Имам човек до себе си и съм щастлив в момента.“ – каза 46-годишният актьор.

Виктор Калев

Виктор Калев

Той обаче така и не отговори дали иска да има деца, което за някои може да означава, че половинката му е мъж. През годините Виктор беше обект на голям интерес относно своите предпочитания в любовен аспект. Самият комик подсилва този интерес с отказа си да разкрие истината, каквато и да е тя. Цялата сага пък започна от това, че времето минаваше, а той не мислеше изобщо за семейство, припомня Kliuki.bg.

Виктор Калев разкри пред камерите на Би Ти Ви и защо не се появява напоследък в „Шоуто на Слави“. Актьорът просто нямал време за предаването, тъй като в момента готви моноспектакъл. Затова си е взел отпуск и се очаква да се върне на екран през юли.

Интересното е, че всъщност Виктор Калев може никога вече да не се върне в „Шоуто на Слави“, защото то скоро може да не съществува. Както самият продуцент разкри, договорът му с Би Ти Ви изтича с края на август и щом още не е подновен, има огромна вероятност това да бъде краят му.

За разлика от Мариан Бачев, Виктор Калев не обича да се нагърбва с няколко неща едновременно. Колегата му съчетава телевизията, театъра и своята школа, докато той се е оказал затруднен да работи на две места и затова е излязъл в дългосрочен отпуск.

Това пък се оказва прекрасно за Тодор Башиянов, който беше под въпрос в шоуто, но отсъствието на Виктор го закрепи на позицията му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар