Промяна в състоянието на Цветелина Стоянова зарадва България!

Промяна в състоянието на Цветелина Стоянова зарадва България!
4 (80%) 2 votes

Цветелина Стоянова вече е контактна и надеждите стават все по-големи!

Красивата гимнастичка Цвети Стоянова има промяна в състоянието си. Тя си е отворила очите и вече гледа. Това най-вероятно значи, че е контактна, тъй като основните ѝ травми бяха по корема и гръдния кош, а не по главата, припомня Kliuki.bg.

Хубавата вест бе съобщена от боксьора Тервел Пулев, който написа в своята Facebook страница, че Цветелина Стоянова вече гледа. Той поясни, че е събрана достатъчно кръв, ако се наложи нова операция. Както стана ясно, много хора са се отзовали напълно доброволно, за да дарят кръв, с която да помогнат на девойката да оцелее.

Молитвите на България засега се чуват, а надеждите на всички стават двойно по-големи. Вчера най-добрата приятелка на Цвети и нейна съотборничка се разплака пред камерата на Би Ти Ви и изрази надежда, че Стоянова не само ще оцелее, но и ще се възстанови напълно.

„Аз вярвам силно, че ще се справи с това изпитание и ще си бъде после пак същата. Показахме с момичетата, че човек трябва да се бори, когато му е най-тежко. Цвети ще се пребори.“ – каза през сълзи Цветелина Найденова.

В същото време Илиана Раева не дръзна да упрекне всички, които я критикуваха за това, че е в Израел на Европейското първенство, вместо в болницата при Цветелина Стоянова.

„Те са си прави за тях, аз за себе си. Трябваше да дам пример на момичетата как трябва да се бориш.“ – сподели жената на Наско Сираков.

Инцидентът с Цвети бе определен от всички като голяма трагедия, засягаща цялата ни нация. Засега се твърди, че самата гимнастичка е избрала да скочи от шестия етаж, изпадайки в страхова невроза за миг. Предполага се, че проблемът ѝ е бил свързан с това, че не иска повече да се занимава с художествена гимнастика.

Очакват се подробности за състоянието на Цветелина Стоянова, но засега новините са доста обнадеждаващи.

Cvetelina-Stoqnova1


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар