Красотата да си влюбен или приказката на Кристо

Красотата да си влюбен или приказката на Кристо
5 (100%) 2 votes

Красотата да си влюбен или приказката на Кристо продължава и изявяването на романтичните чувства все повече и повече също.

Познаваме Кристо или както е името му Христо Балабанов като един от съвременните хип хоп изпълнители на нашето време и в страната ни – в жанр, който не е толкова добре развит у нас, имената ни от този стил музика не са особено популярни в други страни, но пък младежите в България често са почитатели на описания музикален жанр.

Текстовете и клиповете определено са насочени към подрастващите, макар и с немного положителни послания. Относно Кристо – един от положителните образи на музиката, познат ни е от години, той има редица песни в дует с други музиканти – Сантра, Лора Караджова, Орлин Павлов, Жана Бергендорф и още.

Прекрасно е да си млад и да си влюбен, а още по-хубаво е да е споделено това, любовта на Кристо и Кристин

Прекрасно е да си млад и да си влюбен, а още по-хубаво е да е споделено това, любовта на Кристо и Кристин

Кристо и Кристин са двойка от известно време, след кратка раздяла двамата още по-силно се обикнаха. Тя е млада и красива, тя е неговата муза, а любовните послания към нея не слизат от публичното пространство из социалните мрежи – снимки, постове, коментари относно техните пламенни чувства. Припомняме, че двойката има сериозни намерения, а Кристо има солидно образование, което му позволява да предвижда бъдещето си доста успешно.

Кристин е чест гост из клиповете на своето гадже - Кристо

Кристин е чест гост из клиповете на своето гадже – музиканта Кристо

Като днес особено, изключително нежна снимка на Кристо и половинката му с послание за искреността на чувствата му и това колко много един мъж трябва да оценява хубавото у жената до себе си, защото тя е неговото вдъхновение и е красивото в живота му. Освен да пожелаем това всеки му и да кажем, че се надяваме връзката на нашите герои да е все така романтична, друго не ни остава. Ние очакваме развитие в отношенията им, което да опишем, коментира и изданието за светски и личности Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар