Колежките на Сашка Васева трогнаха певицата след голямата ѝ трагедия

Колежките на Сашка Васева трогнаха певицата след голямата ѝ трагедия
4.8 (96.67%) 6 votes

Сашка Васева получи много съчувствие от всички!

Фолк дивата Сашка Васева получи подкрепа от своите колежки в бранша. Много от изпълнителите на „Пайнер“, „Ара мюзик“ и други музикални компании са се обадили лично на блондинката, за да ѝ изкажат съболезнования за смъртта на майка ѝ Сийка.

Сашка Васева с една от приятелките си Софи Маринова

Сашка Васева с една от приятелките си Софи Маринова

Както писа „Всеки ден“ по-рано, жената, родила Сашка Васева, се спомина след месеци борба с влошеното си здраве. Възрастната дама години наред работеше в парфюмериен магазин в Перник. Дъщеря ѝ узнала за голямата трагедия след прибиране от участие в дискотека.

Погребението на Сийка Васева ще се състои утре, но не се знае кои хора точно ще присъстват. Има вероятност зет ѝ да не се появи, тъй като Сашка Васева от много време е в лоши отношения с него. Дори двамата се изправиха пред съда, за да искат попечителство над малката си щерка.

Очаква се обаче на погребалния ритуал да присъстват и немалко фолк певици. Сред тях би трябвало да бъдат предимно звезди, започнали кариерата си през 90-те години, каквито са Глория, Цветелина, Софи Маринова, Луна, Ивана и др. Тъй като Васева от години не е от най-активните в жанра, приятелите ѝ от фолк гилдията са предимно от по-възрастните изпълнители.

Според информациите, Сашка е била доста близка с майка си, което прави трагедията още по-голяма. Тя все още не е коментирала случилото се даже във Facebook. Очевидно болката е огромна.

Kliuki.bg се присъдинява към всички, които изразиха съболезнованията си към Сашка Васева!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар