Какво може да направи една жена от амбиция или от любов

Какво може да направи една жена от амбиция или от любов
5 (100%) 2 votes

Какво може да направи една жена от амбиция или от любов? става дума за една добра водеща, отличен журналист, майка и любимка на мнозина от зрителите на телевизия Би Ти Ви.

Да, защото Мариана Векилска не изневери на избора и на работодателя си, въпреки големите смени на екипи между някои медии, особено Нова и БТВ. Векилска и до днес е там, част от предаването, което сутрин през уикендите ни радва.

Мариана Векилска се взе в ръце и вече е друг човек

Мариана Векилска се взе в ръце и вече е друг човек

Чаровната дама е винаги усмихната и любезна, тя има толкова фенове, разбира се, видно бе, че има проблем с килограмите, но пък явно желанието да не слезе от екран или пък фактът, че у дома я чака симпатичен и по-млад от нея мъж провокираха симпатичната Мариана да стане отново привлекателна и желана.

Днес Векилска е сменила цвета и стила на косата си, тя промени дрехите, визията си, а разликата в килограмите й е значителна, вероятно над 10 килограма за месеци. Преди време Мариана прави опити, но явно този път е открила точната диета за себе си, външният й вид е забележителен.

Дамата с чаровната усмивка има две деца, дъщеря студентка и по-малък син от втория й мъж – Симеон Колев, който е добре познат. Симеон и Мариана Векилска се срещат преди години по работа, пламва любов от пръв поглед, брак и дете. Симеон е също много положителен образ, той е лицето и гласът на БГ Радио от толкова много време, феновете му са значителни. Двамата с журналистката са прекрасна двойка и имат хубаво семейство.

Дали провокирана от това, че тя напредва с възрастта и теглото й расте, а Симеон е все така привлекателен или пък от друг повод, но е факт, че сега Марианка е неузнаваема и сияеща. От светското издание за новини Клюки.БГ желаем още много години на екран и положително настроение винаги на тази водеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар