Наталия Кобилкина разкри истината за проваления си брак!

Наталия Кобилкина разкри истината за проваления си брак!
5 (100%) 2 votes

Наталия Кобилкина каза защо е дошъл краят между нея и Делчо Добрев!

Наталия Кобилкина е щастлива и разведена

Наталия Кобилкина е щастлива и разведена

Една от красивите и интелигентни рускини, живеещи у нас, Наталия Кобилкина проговори за своя развод близо година след раздялата със съпруга си. Хубавицата не таи лоши чувства към него, даже напротив, но се оказва, че целият проблем е бил в ранното сключване на брак, научи Kliuki.bg.

„Аз се омъжих много рано, бях само на 20 г. Тогава исках да избягам от родителите си, да бъда самостоятелна. Когато си на 20, се стремиш към надежден, подкрепящ, спокоен мъж. Той ми даде всичко това, но на 32 г. вече имаш други критерии. Започваш да искаш активен, пробивен, амбициозен, нахален мъж. Той също вече имаше нужда от друг тип жена. Затова в един момент седнахме и решихме, че вече не си пасваме.“ – сподели Наталия Кобилкина за предаването „Папараци“.

Рускинята очевидно получава нужното ѝ щастие от гръка Такис, защото той е мъжът до нея в момента. Тя разкри, че възлюбеният ѝ не е милионер, но е успял в професията си човек. С него си пасвали перфектно, тъй като и той бил много амбициозен в кариерата, каквато е и самата руска красавица.

Въпреки че отново срещна любовта, Наталия Кобилкина изобщо не изпитва желание да има деца. Оказва се, че рускинята даже не се е замисляла за това, защото винаги е имала други приоритети в живота.

„Ако се случи, добре, но пред мен никога не е стоял този въпрос. Винаги съм се чудила на жените, които на всяка цена искат да станат майки. Аз се стремя към други неща и смятам, че призванието ми е друго.“ – каза още красивата Наталия.

Тя отрече липсата на деца да е в основата на развода ѝ, като дори сподели, че и съпругът ѝ никога не е поставял въпроса. Затова краят на 11-годишния им брак явно няма нищо общо със създаването на поколение.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар