Скандал на наградите на БГ радио: Саня Армутлиева отврати всички! (виж истината за Михаела Маринова)

Скандал на наградите на БГ радио: Саня Армутлиева отврати всички! (виж истината за Михаела Маринова)
5 (100%) 2 votes

Страшен скандал избухна на наградите на БГ радио заради Михаела Маринова!

Лъжа и измама – така нарекоха тазгодишните награди на БГ радио множество потребители в интернет, след като стана ясно, че шефката на Вирджиния Рекърдс – Саня Армутлиева отново е пуснала дългата си ръка и си е поиграла с вота.

Фиаското, което се разигра по време на връчването на наградите, нямаше равно. Дори и Пайнер не може да бие задкулисните игри на родния поп. След като всички очакваха откритието на годината Гери-Никол, по която лудна всичко живо, да обере призовете, то варненката си тръгна с… празни ръце.

Михаела Маринова

Михаела Маринова обра всички награди като протеже на Саня Армутлиева, фенове бесни от измамата

За сметка на това цели четири награди получи любимката на Саня Армутлиева от Х Фактор – Михаела Маринова. Последната наистина е талантлива и доста гласовита, но истината е, че има само две песни. Първата от които „Стъпка напред“ беше определена и за песен на годината.

„Това е абсурдно. „Ела и си вземи“ на Гери и Криско счупи всички рекорди по гледаемост, а какво стана – тя, която е идол на тийнейджърите, не получи нищо, за сметка на любимката на Саня. Ами не е честно, просто е отвратително. Погнусени сме и вече никога няма да гледаме този цирк“, бесни са потребители.

Изпълнител на годината за пореден път стана Михаела Филева, което също беше посрещнато с недоволство от зрителите. Тя пребори конкуренцията в лицето на Мария Илиева, въпреки че тя я откри навремето и на практика я направи известна.

„Все едни и същи мутри, все едни и същи любимци, все едни и същи „шефове“, които уреждат своите си хора. Да не се смеят на чалгата тези, защото са по-зле и от нея“, коментират масово ядосани меломани.

Най-бясна обаче е самата Гери-Никол, която остана крайно обидена и в пълен шок от това, което й сервираха след толкова работа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар