Кошмар: Джино изригна със страшно разкритие от дома си! (вцепени с тази истина)

Кошмар: Джино изригна със страшно разкритие от дома си! (вцепени с тази истина)
5 (100%) 2 votes

Джино Бианкалана никога няма да забрави какво му се случи и най-вече защо!

Любимецът на българите от Вип Брадър вече е у дома си. Джино Бианкалана едва не загина, след като катастрофира адски с мотора си в Чикаго, а след това претърпя няколко животоспасяващи операции. За късмет, той не само оживя, но и не остана парализиран, тъй като имаше и такава опасност.

В момента Джино си е у дома и се възстановява като дори се е зарекъл, че ще си купи нов мотор, само да се изправи твърдо на крака. Лекарите му забраниха да извършва тежки натоварвания поне в близките четири месеца, през които той дори ще трябва да се придвижва с патерици.

Джино

Джино Бианкалана вярва, че Джена му е причинила кошмара със злите си помисли

„Омръзна ми да живея и да се движа като инвалид, но съм страшно благодарен, че оживях. Това е чудо, за което благодаря на Господ, защото без него нямаше да съм тук. Това, което няма да забравя и да простя обаче, е злобата на хората и по-точно на конкретния човек, който ме прокле“, изригна Джино Бианкалана.

Без да се поколебае, той разкри, че бившата му годеница Джена не само не му се е обадила да провери как е след катастрофата, но и самата тя му изпратила тази лоша енергия. Певицата го намразила неясно защо след като се върнал у нас и правила всичко, за да вгорчи живота му – дори с мислите си.

„Човек се прави, че не му пука от негативизма и омразата на околните, но в един момент става нещо и си казваш – ето на, значи енергията наистина си е голяма сила. Това, което бих казал на Джена в случая е, че явно аз съм по-силният от нея, щом тя хаби време и сили в лоши помисли за хората. Но да знае, че всичко се връща, при това трикратно“, убеден е Джино Бианкалана.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар