Драмата на Ани Цолова потресе колегите й, тя не е на себе си! (още подробности)

Драмата на Ани Цолова потресе колегите й, тя не е на себе си! (още подробности)
2.8 (56%) 5 votes

Ани Цолова е в жестока депресия заради това, което й предстои!

Водещата Ани Цолова не е на себе си в последно време, а състоянието й притесни дори колегите в телевизията. В ефир Цолова изглежда все по-съсипана, недоспала и със сенки под очите, които дори тежкият грим не може да заличи.

Причината за състоянието й се оказа не здравословен проблем, за щастие, но семеен. А именно, че водещата е пред развод със съпруга си Васил Мичев. Графа, както го наричат по прякор, е с доста години по-стар от Ани Цолова и това отдавна давало отражението си върху бита им.

Ани Цолова

Ани Цолова отдавна не е щастлива в брака си като жена и тази ситуация я убива все повече

Все още свежата и жизнена журналистка усещала как повяхва с всеки изминал ден, тъй като на практика живеела не като омъжена жена, а като самотна майка. Васил Мичев почти не обръщал внимание на къщните неща, камо ли на жена си като такава.

„Той си гледа живота и постоянно е някъде с приятели. Или ще се засили да ходи по цял ден за риба, или пък отива с джипа на офроуд. Казано накратко – гледа си старините, човекът и хич не го е еня, че съпругата му има нужди, далеч по-различни от обикновените битовизми. Колкото до романтиката в техния брак, тя май умря преди години“, разкриват близки до обкръжението на водещата.

Ани Цолова все по-често намирала утеха в колежки и приятелки, на които с часове разказвала за семейните си несгоди и плачела, че не знае какво решение да вземе.

Дълбоко в себе си тя знаела, че историята й с Васил Мичев отдавна е приключила, но изпитвала страх от неизвестното и самотата. „Ако имаше друг мъж в живота й, когото да обича, Ани щеше да действа далеч по-смело. Но тя е моногамна и не иска да мами Васил. В същото време не е щастлива с него, затова сме убедени, че краят на брака им наближава“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Драмата на Ани Цолова потресе колегите й, тя не е на себе си! (още подробности)”

  1. ВЕНИ

    юни 21. 2016

    Това е съвсем нормално как ще го търпиш това животно Цолова у дома си Той човека ако се разведе ще се роди отново Тя е нетърпимо тъпа и заядлива.

Добавете коментар