Обрат: Виж къде и с кого прекарва лятото Мария Силвестър! (разкритието шашна всички)

Обрат: Виж къде и с кого прекарва лятото Мария Силвестър! (разкритието шашна всички)
4 (80%) 4 votes

Мария Силвестър най-после си взе заслужена почивка и отпраши на морето!

Чаровната водеща на „България търси талант“ Мария Силвестър най-после успя да се отскубне от работата и да отдели време за себе си. Дългобедрата хубавица отплаши към морето, но разкритието с кого замина, шашна всички.

Оказа се, че Мария Силвестър ще отдъхва на Черноморието само в компанията на сина си Давид. Тази новина втрещи близките й хора, защото означава, че тя се е разделила и с новия си приятел, с когото беше заедно от няколко месеца.

Мария Силвестър

Мария Силвестър на почивка само със сина си Давид, явно отново е сама

Мария Силвестър призна, че заминава, но не на някой от известните ни курорти, а на съвсем пусто и диво място. Отказа обаче да съобщи кое е то, за да не дава зелена светлина на папараци и други подобни елементи да вгорчат дните й.

„Не си падам по курортите и никога не съм ги харесвала. И не ми пречи, че хората ще ме спират или ще искат да се снимат с мен, а ми е писнало от кича и суетата по морето. Пари да ми дават, на Слънчев бряг не бих отишла. А и на много други подобни излъскани местенца“, директна е Мария Силвестър, както винаги.

Това, че ще пътува само със сина си обаче, даде повод на злите езици отново да зачекнат личния й живот и да започнат да гадаят какво се е случило с последната й връзка. Само преди месец водещата бе заявила, че се чувства обичана и много щастлива, но явно това не трая дълго.

„Мария е много умна и забавна, но хич не е лесна. Мъжът до нея трябва да има доста качества, за да успее да я задържи. Така че по-скоро ако някой някого е зарязал, то това ще е тя. На такава ни намирисва“, коментират близки до Мария Силвестър.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар