Ева на Джино предрекла страшната катастрофа! (Ето още какво му казала)

Ева на Джино предрекла страшната катастрофа! (Ето още какво му казала)
5 (100%) 3 votes

Ева на Джино предрекла катастрофата му

Ева на Джино го предупредила за драмата, но той не я послушал. За лелята на реалите героя Ева се носят легенди. Почти петдесет годишната жена имала пророчески дарби и била сочена сред близките си като втората Вера Кочовска. Подобно на великата пророчица и тя имала фонтанела, която не била затворена. Според специалистите това е така нареченото трето око, което при обикновените хора се затваряло на петия месец след раждането. Но при двете била е мека и затова се получавали ясновидските им способности.

Жената е най-близката роднина на Джино. Гино, както е истинското име на бившия на Джена, бил привързан към леля си, която била най-близката му роднина в България. Тя бе единствената, която влезе в къщата на Големия брат и той искрено се зарадва на визитата й. Лелята изпитвала искрени, топли чевства към него и винаги казвала, че го чувства като роден син.

Надарената с ясновидки способности жена му казала, че той ще стане „любимата звезда на България”, както и се случило. Лелята на Джино му познала също, че след като излезе от играта ще завърти любовна авантюра с още по-голяма звезда от бившата му годеница, певицата Джена, като вероятно е имала предвид Преслава, пише Всеки ден. Според клюката двамата станаха твърде близки и дори помачкаха чаршафите преди Джино да стегне куфарите и да замине зад океана.

Ева сънувала и имала мрачни предчувствия, преди Джино да катастрофира с мотора. Тя го предупреждавала и непрекъснато звъняла до Чикаго, където племенника й живее със семейството си, да не се качва на мотора. Той обаче не се вслушал в заръките й и белята станала. Само бързата намеса го спасила от сигурна смърт и в момента той вече е извън болничното заведение.

Лелята на Джино го предупредила за катастрофата

Лелята на Джино го предупредила за катастрофата

Ева обаче не иска да афишира с дарбата си. Тя я използвала само сред роднини, за да ги предупреждава за евентуални угрози.dzino

Смятала, че Бог й е дал не за да печели от нея, а за да предпазва най-близките си от лоши ситуации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар