Гореща на 70: Хелън Мирън разкри дълго пазените си тайни!

Гореща на 70: Хелън Мирън разкри дълго пазените си тайни!
5 (100%) 2 votes

Хелън Мирън е интересна и чаровна и на 70

Хелън Мирън ще бъде част от най-екшън поредицата „Бързи и яростни”. В този чисто мъжки филм чаровната английска актриса сама ще управлява колата си. Така тя ще изпълни една от големите си мечти, да е „бесен шофьор”. Щастлива е, че ще играе със своя любимец, актьора Ван Дизел. Тя е сред малкото актриси, които непрекъснато е играла ролите на кралица. В киното го е правела цели шест пъти, на театралната сцена ролите й нямат чет. Те й се отдават и заради това, че е потомка на аристократична руска фамилия.

В ролята си на „Кралицата” получава едни от най-безапелационните „Оскари” в историята на американската кино академия. Обикновено, след като получат мечтаната позлатена статуетка, повече артисти не могат да се похвалят повече с никакви върхове, докато при нея е точно обратното. След тази мечтана награда кариерата й е в непрекъснат възход.

За актриса като нея едва ли е нещо необичайно, защото е изиграла почти всички значими роли в световната драматургия. А и още от ранните си младежки години й предричат, че след 40-та си година ще изживее много звездни мигове.

Неотразимата Хелън Мирън не страда от предразсъдъци и не се притеснява да се покаже гола на екран, въпреки напредналата си възраст. Твърди, че голотата продава и тя перфектно знае това. Харесва й да бъде секси, но по нейните си правила. Очевидно е благословена, защото макар и на 70, изглежда уникално, дори по бански. Харесва Лейди Гага, „заради това по мистериозен начин, артистично и малко перверзно да представя секса”, обяснява актрисата.

Хелън Мирън не крие, че се е друсала, че е била изнасилена и че Харисън Форд не умее да се целува.Родителите й искали да стане учителка и въпреки че израства без телевизор още от малка знаела, че ще стане актриса. При нея професионалните й успехи водят и до интензивен личен живот.Имала е много мъже, но след десет годишна връзка минава под венчило с режисьора Тейлър Хакфорд през 1998 г. Всяка свободна минута прекарва с него в многобройните им къщи по света. Отглежда двамата му сина, но няма собствени деца.

Хелън

Хелън Мирън е доказателство, че годините нямат значение

Не съжалява, защото на 13 годишна възраст документален филм за раждане я ужасява завинаги. „Нямам майчин инстинкт и не смятам, че това е необичайно. Много жени не искат деца, но го правят по задължение”, твърди ексцентричната актриса. Като истинска дама обаче се отдава на много благотворителни каузи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар