Джена превъртя: Виж кого не покани на сватбата си!

Джена превъртя: Виж кого не покани на сватбата си!
5 (100%) 4 votes

Джена тотално изпуши

Фолкаджийката Джена вече дава заето заради предстоящата й сватба. Поп фолк звездата вече е раздала покани за грандиозното събитие, което ще се случи на 3 юли. Тогава е рожденият ден на родената в Разград певица и с наближаването на датата нещата все повече ескалират. Джена дотолкова се е вдала в предстоящото събитие, че е отрязала и участията си. Тя е игнорирала служебните си ангажименти само и само да превърне сватбата си в невероятно събитие, за което да се говори с години.

Джена е дала първите покани на двете си приятелки от „Пайнер”. Сигурното е, че Мария и Емилия са сред гостите, които ще бъдат на сватбеното й тържество. Преди повече от година Джена се залюби с Атанас Стоев-Малкия Канар. Той е втория син на създателя на оркестър „Канарите” и двамата с брюнетката скоро ще узаконят връзката си.

Двойката е решила да скрепи връзката си не само с подписи в гражданското, но и като се врекат пред Бог. Веднъж вече датата на сватбата беше сменена, защото бъдещите младоженци искат по-малко да се бъркат странични хора в личното им пространство. Джена обаче упорито пази подробности за сватбата си,като твърди, че ще е впечатляваща и дори се кани по пищност да задмине тази на Мария и нейния богат мъж Християн Гущеров, пише България днес.

„Джена буквално е луднала покрай подготовката си за сватбата. Тя непрекъснато пътува до Пловдив, среща се с шаферките, ходи до ресторанта, в последния момент променя подробности около менюто и още куп неща, които трябва да се свършат при подготовката на една сватба”, разкриват близки до чалга звездата.

Джена лудна покрай сватбата си

Джена лудна покрай сватбата си

Според слуховете сватбата на певицата и Наско ще е в известен хотел в Града на тепетата. Подробностите се пазят в тайна, но вече е известно, че сред гостите няма да бъде Милко Калайджиев. Популярният мустак я е откри за поп фолк жанра, но понастоящем двамата не се поздравяват. Сред гостите опредено няма да са Преслава и Галена, които от приятелки станаха врагове заради музикалните награди. До церемонията няма да бъдат допускани хора без покана, е нещото, което също се знае със сигурност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар