Наталия Кобилкина се пусна по бански: Гледката втрещи мрежата! (СНИМКИ + шокиращи коментари)

Наталия Кобилкина се пусна по бански: Гледката втрещи мрежата! (СНИМКИ + шокиращи коментари)
5 (100%) 4 votes

Наталия Кобилкина си пече кълките на плажа и пет пари не дава как я одумват в мрежата!

Скандалната Наталия Кобилкина отново разбуни духовете. Този път обаче не със специфичните си съвети как да накараме „членчика“ на партньора си да ни обича, а със самата себе си. Рускинята се пусна по бански в социалната мрежа, а коментарите бяха повече от разнородни.

Докато заклетите последователи на Наталия Кобилкина се скъсаха да я хвалят каква е хубава и каква е „принцеска“, други изпаднаха в потрес. Защото краката на психоложката били къси, отпуснати и се друсали като желе. А понятие като талия, при нея изобщо отсъствало.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина и новия й любим – гръцкия бизнесмен

„Не е казано, че човек трябва да бъде съвършен, но пък кому е нужно да се показваш на цял свят с тези къси крачета, като трупче си, бе Наталийке! Стой си там на морето, плацикай се, но не затормозявай горките работещи хора с подобни кадри“, насосват явни недоброжелатели в интернет форуми и сайтове.

Да, очевидно Наталия Кобилкина не може да се похвали с ръста и мерките на световни модели като Сара Сампайо например, но по всичко личи, че изобщо не й пука. Нито от несъвършенствата на фигурата й, нито от злобните подмятания на непознати.

Откакто срещна новия си мъж в лицето на гръцкия бизнесмен и се влюби като ученичка, Наталия Кобилкина пет пари не дава за нищо. Тя се е отдала на любов, щастие и живот в пълния смисъл на думата, а мнозина могат само да й завиждат.

Мненията за тялото на Кобилкина по бански бяха крайно противоречиви

Мненията за тялото на Кобилкина по бански бяха крайно противоречиви

Злобари подмятат за отпуснати бедра и липса на талия

Злобари подмятат за отпуснати бедра и липса на талия

Припомняме, че Наталия се разведе с бившия си и дългогодишен съпруг по взаимно съгласие и сподели, че грешката в брака им бил фактът, че са се оженили твърде млади.

На Наталия обаче изобщо не й дреме кой я харесва и кой не

На Наталия обаче изобщо не й дреме кой я харесва и кой не

„Тогава имахме едни желания, виждания и цели, а сега вече съвсем други. Няма лоши чувства, няма скандали. Просто двама души поемат по различни пътища, защото имат правото да бъдат щастливи“, казва Кобилкина.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наталия Кобилкина се пусна по бански: Гледката втрещи мрежата! (СНИМКИ + шокиращи коментари)”

  1. жфдгж

    юни 21. 2016

    Екстра си е жената. Психическото й здраве няма да коментирам, но по бански изглежда много добре. Вероятно далеч по-добре от форумните плъхове 🙂

Добавете коментар