Годжи в шок: Синът му Цветомил се жени за албанска селянка! (басистът изпадна в ступор – СНИМКИ)

Годжи в шок: Синът му Цветомил се жени за албанска селянка! (басистът изпадна в ступор – СНИМКИ)
4.7 (93.33%) 3 votes

Георги Милчев – Годжи не е на себе си, че скоро ще става дядо!

Дясната ръка и първи приятел на Слави Трифонов – Годжи не е на себе си в последно време. Причината е повече от основателна, а именно, че скоро май ще става дядо. Големият му син Цветомил съобщил на татко си „благата“ вест, че смята да се жени – при това още на 25 години.

„Днес не е като едно време, когато хората бързаха да наденат оковите, че да не ги разправят комшиите. Годжи не очакваше такова нещо от Цветомил, а новината му дойде като гръм. Говори се, че момичето е вече бременно и затова са се разбързали със сватбата“, разказват близки до обкръжението на Годжи.

Годжи

Годжи не може да повярва, че скоро ще става дядо

Оказа се, че Цветомил Милчев се влюбил лудо в албанска селянка. Не, не бързайте да цъкате неодобрително с език, защото момичето всъщност си е натурална българка, но за кратко е влязла в ролята на албанска селянка като статист. А мястото е снимачната площадка за снимките на „Непобедимите 3“.

Тъкмо там синът на Годжи се запознал с хубавицата, която се казва Диана и е от Русе. Хубава, стройна, с тъмна като абанос коса, Диана моментално омагьосала Цветомил, който хлътнал като пубертет по нея. Самият той също опитал да се сдобие с роля в холивудската продукция, но не извадил късмет.

Годжи приемал с охора връзката на сина си с русенката, но вестта за сватба му дошла твърде много. И докато колегите му, в това число Слави Трифонов, постоянно го бъзикали и ръчкали да вади ракията и да почерпи, той се мръщел и се надявал наследникът му да размисли.

Този красавец е големият син на басиста - Цветомил

Този красавец е големият син на басиста – Цветомил

„От друга страна обаче е доволен, че синът му си е хванал сериозна приятелка, защото и той беше поел по пътя на пиячката, та не се знаеше докъде ще я докара. Така поне момичето ще му дърпа юздите и ще го вкара в пътя“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар