Романтично! Стефан отвлече Гала: Виж къде я заведе! (СНИМКИ + подробности)

Романтично! Стефан отвлече Гала: Виж къде я заведе! (СНИМКИ + подробности)
5 (100%) 2 votes

Стефан Николов се оказа лудо влюбен в Гала, въпреки всички слухове и лъжи!

Бизнесменът Стефан Николов се оказа наистина лудо влюбен в своята Гала, макар че ден през ден медиите се опитват да ги разделят. Истината обаче е, че двамата са по-заедно от всякога, а преди дни Стефан дори отвлече половинката си.

Гала не подозирала нищо и смятала, че ще прекарат поредния уикенд у дома, в гореща София. Любимият й мъж обаче успял да я изненада като й заявил да си взима чантата, да тръгва и да не пита къде отиват.

Гала

Стефан отвлече своята Гала за поредната си романтична изненада

„Гала не е много по изненадите, но нямаше как да му откаже. Той до последно не й каза какво е намислил, нито кога ще се върнат. След няколко часа път тя най-после разбра, че крайната им цел е Рила планина, където отседнаха в уютна и красива хижа. Може да беше само за две нощувки, но жестът е важен“, разказват близки до обкръжението на Гала.

Стефан Николов напоследък бил крайно внимателен към изгората си, която приела тежко завършването на училище на дъщеря си Мари Будева. Въпреки че в крайна сметка Мари се отказа да учи в чужбина и реши да си остане тук, майка й страдала много.

Причината е, че детето й искало да живее на семейни начала с гаджето си – синът на Джуджи – Константин, с когото са заедно от няколко месеца. „Гала познава добре Косьо, а с Джуджи отдавна са приятелки. Но това не й дава утеха и спокойствие, че щерка й ще се отдели от нея и вече сама ще взима решенията в живота си“, коментират източниците.

Бягство в прохладните гори на Рила планина, макар и за два дни

Бягство в прохладните гори на Рила планина, макар и за два дни

За да я разтуши малко и да я накара да се усмихне, Стефан Николов прави изненада след изненада за Гала. А през лятната отпуска й е обещал да я заведе на някое далечно и екзотично кътче по света.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар