Спипаха ги: Ето какви ги вършат Сашо Кадиев и Деси Стоянова зад завесите!

Спипаха ги: Ето какви ги вършат Сашо Кадиев и Деси Стоянова зад завесите!
3 (60%) 2 votes

Сашо Кадиев и Деси Стоянова са изловени на местопрестъплението

Пипнаха какви ги вършат Сашо Кадиев и Деси Стоянова зад кулисите. Екранните партньори от предаването „Преди обед” използвали всяка пауза, за да налапат цигарата. Тъй като в офиса на Би Ти Ви не се пушело, двамата като пощурели търчали навън в почивките, за да дръпнат от папиросата.

Тютюневият им глад бил толкова силен, че водещите не пропускали рекламната пауза, докато не смукнат от любимата цигара пред входа на медията. Но докато за Сашо Кадиев се знае, че вече почти се е сраснал с цигарите, самата Деси Стоянова тръбеше, че води напълно здравословен начин на живот, пише Пик.

Брюнетката повтаряше, че всеки свободен ден и час отскачала до фитнес залата, за да тренира. Сега обаче истината излезе наяве и тя е, че заедно с Александър Кадиев пафкат здравата и напълно са загърбили „здравословния” начин на живот. Неотдавна синът на Катето Евро отнесе жестока критика от онлайн потребителите. Те осъдиха своя любимец от синия екран, че не само че пуши много, ами си позволява да дими и пред малката си дъщеричка.

От години, въпреки че и тя е пушачка, майка му се опитва да го откаже от вредния навик, но така и не успява. Звездата от „Оркестър без име“ също пушела здраво, но синът й я задминавал, защото на ден не му стигали и две кутии цигари. Сега това нейно желание ще се окаже още повече мисия невъзможна, щом и екранната му партньорка Деси Стоянова се е вдала в същия вреден порок. И двамата са пристрастени твърде силно към цигарите, твърдят от обкръжението им.

Сашо Кадиев и Деси Стоянова ги спипаха

Сашо Кадиев и Деси Стоянова ги спипаха

Но шефовете на медията все пак са доволни ,защото Сашо Кадиев и Деси Стоянова не губят време в размотаване, а докато пушат се запознават и със сценария на предаването за деня. „Поне една полза да имат двамата от пушенето”, подмятат ги от гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар