Любен Дилов-син довърши годеницата си: Марчела е съсипана! (истината ще ви отврати)

Любен Дилов-син довърши годеницата си: Марчела е съсипана! (истината ще ви отврати)
3.8 (75%) 4 votes

Любен Дилов-син постъпи отвратително с годеницата си Марчела!

Годеницата на Любен Дилов-син Мария Маркова – Марчела е тотално съсипана и не може да повярва на това, което й причини любимият. А именно – след цели три години годеж и обещания за светло бъдеще, Дилов й би шута. При това със засилка.

Двамата са разделени от няколко седмици като инициативата за това била на 51-годишния журналист, сатирик, политик и медиен предприемач. Това разкриха близки до обкръжението му източници, които са сащисани от постъпката му.

Любен Дилов-син

Любен Дилов-син заряза Марчела, без окото му да мигне

Оказа се, че от доста време насам Любен Дилов-син се отнасял с красивата Марчела като с вещ. Двамата живеели заедно под един покрив, но били по-чужди и от съквартиранти.

„Любен е адски чепат характер. Все нещо му е криво, все съвети гледа да дава. А Марчела просто спря да я забелязва. Престана на я взима със себе си по партита и други мероприятия, а когато са си у дома, седеше в другата стая и дори не си говореха“, разказват източниците.

Самата Марчела неведнъж е признавала, че с Любен Дилов-син се живее много трудно и че той предпочита да е сам със себе си, да гледа тъпи филми и да виси пред компютъра, отколкото да поговори с нея и да я накара да се почувства желана жена.

Върхът на унижението обаче е фактът, че дни след раздялата си с нея, Любен Дилов-син се впусна в свалки и флиртове с наши известни красавици. Той стана чест посетител на вилата на бизнесмена Христо Сираков в местността „Щъркелово гнездо“, където купонясва като разюздан и се гушка с моделки.

Дилов се държи като инфантил и бройка моделки

Дилов се държи като инфантил и бройка моделки

„Миналия уикенд се награби със Светлана Василева. Лошо няма, но ако тя е млада и свободна, то той вече е прехвърлил половин век и подобно поведение на инфантилен идиот хич не му отива“, възмущават се познати на зарязаната Марчела.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар