Сензация: Голямата любов на Бойко с нов мъж! (виж как го гушка Цветелина Бориславова – СНИМКИ)

Сензация: Голямата любов на Бойко с нов мъж! (виж как го гушка Цветелина Бориславова – СНИМКИ)
4.1 (82.86%) 7 votes

Цветелина Бориславова си остава голямата любов на Бойко Борисов!

Голямата любов в живота на Бойко Борисов определено си остава банкерката Цветелина Бориславова – поне до този момент. Двамата се разделиха не, заради липса на любов или изневери, а заради политиката и стреса, която тя внесе в ежедневието им.

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов и Цветелина Бориславова бяха страхотна двойка заедно, но политиката ги раздели

Докато премиерът Бойко Борисов все още е сам и няма любим човек до себе си обаче, хубавата Цветелина Бориславова отново е влюбена. И изобщо не се притеснява да покаже любовта си пред целия свят.

Банкерката беше спипана от папараци в Пловдив, докато вървеше по улиците и се гушкаше нежно с новия си любим – мъж на средна възраст с добро телосложение. Към момента въпросният господин не е познат на обществото и може би това е една от причините Цветелина Бориславова да го прегръща така спокойно.

Заедно с тях на разходката беше и възрастна дама, явно близка на единия от двамата. Бившата приятелка на Бойко Борисов впечатли със стила си на обличане, който беше съвсем спортен.

Цветелина Бориславова изобщо не си беше и помислила да се накипри със скъпи тоалетчета, за да направи един тигел по Главната на Пловдив. Напротив – тя беше заложила на сив анцуг, бели маратонки и сива грейка. Изглеждаше напълно естествено, но в същото време и стилно.

Банкерката Цветелина Бориславова очевидно вече си има нова любов в лицето на тайнствения господин

Хубавата банкерка Цветелина Бориславова очевидно вече си има нова любов в лицето на тайнствения господин

А кой ли точно е той, това предстои да разберем вероятно съвсем скоро

А кой ли точно е той, това предстои да разберем вероятно в съвсем скоро време

Въпреки че дрехите й бяха доста широки и обемни, нямаше как да не се забележи, че крехкото по принцип тяло на Цветелина Бориславова е станало още по-ефирно. Очевидно е, че екс изгората на Бойко Борисов продължава да смъква килограми, но предпочитаме да си обясним това единствено с липсата на апетит през жегите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар