Бомба: Тайно разкритие за Камелия Воче шокира всички! (истината ще ви остави без думи)

0

Камелия Воче явно не е това, за което се опитваше да се представя!

Певицата с кадифен глас Камелия Воче винаги е демонстрирала завиден начин на живот, който преминава между България и Италия. От години тя се слави не само като стилна и изискана дама, но и твърде богата при това.

Днес обаче едно разкритие разбуни духовете и втрещи мнозина. И то е, че Камелия Воче изобщо не живее като гранд дама, ами заработва на трудов договор, при това като… продавачка.

Камелия Воче
Камелия Воче не живее като гранд дама, която само седи и харчи пари. Тя работи на щат като продавачка, но с рекордна за страната заплата

Оказа се, че хубавата изпълнителка е била наета от няколко месеца към италиански колцентър, откъдето обслужва десетки по-малки фирми. На практика Камелия Воче продава офис принадлежности като папки, моливи, кламери и други, разкриха близки до обкръжението й източници.

Въпреки че е наета да се труди на щат обаче, певицата се уредила наистина подобаващо. Заплатата й възлизала на рекордните за страната ни 1700 евро, като към тях редовно имало и множество бонуси, купони за пазаруване, безплатни почивки и прочие.

„Няма какво да я мислим Воче – взима си около четири бона на месец, при това в евро. Та това са 8000 лева българска пара. За такава заплата не като продавачка, ами и като чистачка ще работи. А и надали ще се намери човек, който не би приел“, коментират източниците.

Камелия Воче била осигурявана на пълната си заплата, което й гарантирало, че един ден ще вземе и сравнително добра пенсия от държавата. А мястото си получила повече от лесно, тъй като владее перфектно италиански език.

Припомняме, че Камелия години наред живееше в Италия и дори беше омъжена там, макар впоследствие разводът й да не премина никак леко и да остави трайна следа в психиката й. Явно обаче всяко зло при нея, е било за добро.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.