Страшен скандал: Венета Райкова отврати всички, мрежата изригна срещу нея! (още подробности)

Страшен скандал: Венета Райкова отврати всички, мрежата изригна срещу нея! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Венета Райкова разпали истински бунт срещу себе си, родители изригнаха!

Масов бунт срещу Венета Райкова разпали страстите тези дни. Възмутени и отвратени от водещата майки скочиха в мрежата и основно в сайта БГмама, а причината е измамата на блондинката с училището на сина й Патрик.

Оказа се, че Патрик, който сега ще бъде в първи клас, е приет в едно от най-елитните школа в столицата – „Пушкин“. Самата Венета Райкова се похвалила с това постижение, но се оказва, че „вината“ за този прием, е изцяло нейна.

Венета Райкова

Венета Райкова си навлече гнева на майките в мрежата, потресени са от случилото се и приема на Патрик в школото

Според бесните майки, детето на Райкова няма правото да бъде записвано в това училище, тъй като заради него място е било отказвано на други деца – съвсем подходящи за приема. За да си първокласник в „Пушкин“ трябва да живееш в района на школото, а в случая на Венета Райкова това не е така.

„Патрик е приет на второ класиране с 35 точки, а дори не живее близо до училището. А и най-скандалното е, че той получи униформата на училището много рано. Тя още изобщо не беше разпространена и пусната сред другите деца, когато Патрик вече я облече“, вилнеят бесни родителки из мрежата, пише вестник „Галерия“ по случая.

А друга жена пък вдигна луда гюрюлтия, че лично е станала свидетел на разговор между Венета Райкова и директорката на школото, в който последната е уверила водещата, че към сина й ще има наистина добро и „специално“ отношение. Както по отношение на приема, така и по отношение на предстоящия учебен процес.

„Отвратени сме. За пореден път в тази страна се доказа, че имаш ли пари и връзки, всичко ти е позволено. Ами останалите какво да правят или техните деца кучета ги яли“, сипят хули и ругатни хората в интернет форумите.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар