Решението на Джино побърка мнозина (Джена не иска да повярва)

Решението на Джино побърка мнозина (Джена не иска да повярва)
5 (100%) 3 votes

Джино е взел категорично решение

Джино иска да направи нещо невероятно. Победителят на ВИП Брадър пожелал да се върне обратно в родината си. Емигрантът от Чикаго е на сто процента решен да се прибере в България, след като се възстанови напълно. Припомняме, че шампионът от култовото шоу катастрофира тежко в Америка с мотора си.

Тогава неумела шофьорка го забърса на магистралата и само бързата намеса на спешната лекарска помощ го спаси от евентуална смърт. На Джино бяха направени няколко животоспасяващи операции и сега той вече се възстановява. На плейбоя му предстоят още около три-четири месеца да се лекува и възстанови, за да захвърли окончателно патериците. След това обаче си пожелал да се завърне в София, пише Всеки ден.

Джино смята, че в Америка здравеопазването е на по-високо ниво и затова иска да остане там, докато се излекува напълно. Това означава, че той може да се завърне в родината си някъде през есента.

Слухът за това негово решение напълно объркал неговата бивша годеница Джина. В момента чалга звездата е под пара заради предстоящата й сватба с Наско Канара, на 3-ти юли. Тя се притеснявала, че след като се прибере в родината, Джино отново ще ги тормози, както го правеше преди това. Той не се примири с новината, че неговата любима се залюби с друг и бързо го подмени. Но все пак се надявала, че след като вече ще е омъжена жена, емигрантът няма повече да ги притеснява.

Желанието на Бианкалана за връщане било свързано единствено с известността, която той получи след успешния финал на ВИП Брадър, обяснил самия той.

Решението на Джино не харесва на Джена

Решението на Джино не харесва на Джена

Победителят бе обсипван с внимание от страна на момичетата и на всички останали свои сънародници, а в Америка никой не го познавал и той се чувствал анонимен. Това го накарало да вземе решение да се върне при своите приятели в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар