Нова страшна вест: Нещо лошо се случи с Илиана Раева! (извънредни подробности за състоянието й)

Нова страшна вест: Нещо лошо се случи с Илиана Раева! (извънредни подробности за състоянието й)
4 (80%) 7 votes

Илиана Раева преживя много, но накрая се срина – здравето й е в сериозна опасност!

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева рухна напълно – както психически, така и физически. Новината за състоянието й потресе България и хвърли в ужас семейството и близките й хора.

„Илиана Раева е много зле, намира се в прединфарктно състояние и гълта шепа хапчета. Целият този стрес покрай Цветелина Стоянова и най-вече лъжите и обвиненията, с които я затрупаха, я сломиха. Кръвното й е много високо, лекарите й предписаха цял куп лекарства и успокоителни“, разкриха пред вестник „Всеки ден“ източници, близки до нея.

Илиана Раева

Илиана Раева рухна психически и физически след адския стрес през последните седмици

Те са убедени, че и слон не би издържал на напрежението, на което бе подложена Илиана Раева през последните седмици. Тя трябваше едновременно да бъде до момичетата от ансамбъла, да ги нахъсва за европейското, да им вдъхва вяра за Цвети Стоянова, но и да се оправдава като престъпник заради лъжите и спекулациите, отправени по неин адрес.

Припомняме, че откакто Цветелина Стоянова скочи от шестия етаж на блока си, в опит да отнеме крехкия си живот, мнозина директно нападнаха Илиана Раева и треньорката Ина Ананиева.

Обвиненията бяха, че те са подтикнали Цветелина Стоянова към фаталната стъпка, защото са я отстранили от отбора в последния момент. За да настанят на мястото й 18-годишната Любомира Казанова – щерка на известния Милко Казанов.

Семейството на Илиана Раева е плътно зад нея, както и приятелите й, но всички са повече от притеснени за здравето й. Според медици, ако този кошмар продължи, има сериозна опасност съпругата на Наско Сираков да развие хипертония, която от своя страна може да доведе до страшни последици.

Всички около Илиана Раева се надяват и се молят мъките й да свършат час по-скоро, Цвети Стоянова да се събуди и сама да признае истината. Те са убедени, че когато това стане, много хора ще трябва да паднат на колене пред Раева и да й поискат прошка за бруталните лъжи, които са изречени по неин адрес.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нова страшна вест: Нещо лошо се случи с Илиана Раева! (извънредни подробности за състоянието й)”

  1. Ev

    юни 24. 2016

    Много високо парни слова. България била потресена от състоянието на Иляна Раева. Изобщо не ги интересува хората самозабравилата се новоизлюпена политичка. Да си мери приказките и да слезе малко на земята. Ако има вина за състоянието на момичето , да и тежи на съвестта.

  2. Бетина

    юни 25. 2016

    Глупости. Щото е много зле, затова поства снимки от Гърция.

Добавете коментар