Държавата се тресе! Илиана Раева към Цвети: Крава тъпа, не струваш! (ВИЖ ГНУСНИЯ СКАНДАЛ)

Държавата се тресе! Илиана Раева към Цвети: Крава тъпа, не струваш! (ВИЖ ГНУСНИЯ СКАНДАЛ)
4.6 (91.76%) 17 votes

Илиана Раева изригнала в лицето на Цветелина Стоянова в неделя – два дни, преди момичето да скочи от терасата!

Два дни. Само два дни, преди златното ни момиче Цветелина Стоянова да скочи от терасата на шестия етаж в квартал „Надежда“, шефката на Федерацията по художествена гимнастика се нахвърлила върху нея с крайно обидни думи.

„Слабохарактерна, тъпа крава такава, за нищо не ставаш! Целия отбор дърпаш надолу, по-добре да те няма. Никакви шансове нямаш да се върнеш обратно. Дотук беше!“, крещяла в несвяст Илиана Раева на Цветелина Стоянова. Това разкриха близки до момичето източници пред вестник „Уикенд“.

Цветелина Стоянова

Илиана Раева скочила на Цветелина Стоянова с думите: „Тъпа крава, за нищо не ставаш!“. България е в пълен шок!

Чутовния и наистина гнусен скандал се разразил след като отборът по художествена гимнастика беше гост в предаването „120 минути“ на Би Ти Ви. Тогава обаче Цветелина Стоянова внезапно се отдръпна и отказа участие в студиото.

„Цвети беше там, отиде заедно с всички момичета, но нещо се случи – тя изведнъж напусна гримьорната и си тръгна. Заяви, че не иска да влиза в студиото, изглеждаше страшно разстроена“, разказват източниците.

Причината за всичко това и за крайните обиди на Илиана Раева, били опасенията на Цвети Стоянова, че няма да се представи на ниво на европейското първенство, защото се чувства слаба и не достатъчно подготвена.

Вместо да я успокои и насърчи обаче, Раева изпаднала в истерия и светкавично й посочила вратата като отсякла, че Любомира Казанова идва на нейното място. И точка.

Същата вечер още Цветелина Стоянова се обадила по телефона на Илиана Раева, за да й се извини и да обясни, че ще направи всичко по силите си, за да играе добре на първенството. Съпругата на Наско Сираков обаче не искала и да чуе – заявила й, че връщане назад няма и че Цвети си е проиграла всички шансове в този спорт.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар