България е в шок! Това президентшата Юлияна Плевнелиева ли е!? (Какво не е наред с нея?)

България е в шок! Това президентшата Юлияна Плевнелиева ли е!? (Какво не е наред с нея?)
4.8 (95%) 4 votes

Юлияна Плевнелиева бе уловена от папараци, които показаха нагледно истината за първата дама на страната.

Съпругата на президента ни Юлияна Плевнелиева така и няма една публична изява или изказване в ролята на президентша на България, с която скоро ще се раздели, както и с все още законния си съпруг. Бизнес дамата е обект на огромен медиен интерес именно заради затъмнението около личността й, а напоследък и заради шумния развод, който нанесе пореден удар по реномето на президента Плевнелиев, научи kliuki.bg.

Само лъскавия джип издава, че е богата

Само лъскавия джип издава, че е богата

Тези дни Юлияна Плевнелиева влезе в обектива на умели папараци, които я щракнаха в доста неглижиран вид в столицата. От една страна е доста трудно да бъде разпозната въобще като личност, защото не е толкова медийно известна, а от друга – визията й въобще не кореспондира с облика, който изниква в главата на всеки при мисълта за първа дама.

Жената на президента ни никога не е искала да изпълнява тази роля и до последно абдикираше от формалните си задължения и нито веднъж не застана рамо до рамо със съпруга си. Тя предпочита да си действа по нейните дела и никак не й е мерак да се интересуват от нея. Затова й предпочита да не се отличава от тълпата със скъпи дрехи, каквито несъмнено може да си позволи, а да се разкарва със смъкнати дънки и най-обикновени блузи, пише hotarena.net.

За високия й стандарт на живот все пак издава мощния джип, с който се предвижва. Той е решен в червен цвят, който явно е любимият на президентшата. Телефонът й също е в тази гама, както и голяма част от гардероба й. Червеното вероятно символизира бунта и гнева, които тя таи толкова години в себе си. От всички ядове, скандали, а и семейни трагедии, Юлияна Плевнелиева има доста угрижен и измъчен външен вид, който я приобщава по-скоро към средностатистическите работещи жени, отколкото към висшата класа от обществото.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “България е в шок! Това президентшата Юлияна Плевнелиева ли е!? (Какво не е наред с нея?)”

  1. Боби

    юни 23. 2016

    Защо не оставите жената на мира. Наскоро загуби детето си, как искате да изглежда. Интересно вие, дето пишете тези глупости, как изглеждате.

Добавете коментар