Честито! Радина и Деян прегърнаха своята рожба

Честито! Радина и Деян прегърнаха своята рожба
3.7 (73.33%) 3 votes

Радина Кърджилова най-накрая прегърна своя син, Деян Донков блести от щастие!

Радина Кърджилова най-после прегърна сина си от Деян Донков

Радина Кърджилова най-после прегърна сина си от Деян Донков

Блага вест озари обществените среди у нас, след като се разбра, че Радина и Деян вече са родители на свое общо дете. Новината бе съобщена за пръв път от Фейсбук страницата на театър „Азарян“, където администраторите написаха, че синът на двамата актьори се появява само 6 дни след 30-тия рожден ден на майка му, видя Kliuki.bg.

Според информациите, всичко с бебето е добре и Радина Кърджилова скоро трябва да бъде изписана от болницата. Деян Донков през цялото време е бил в родилното отделение и е чакал с трепет появата на втория си син.

Припомняме, че двете звезди имат любовна връзка от много дълго време, но едва сега се решиха да имат дете. Причината за голямото чакане се считаше в Деян, който като по-възрастен и вече имащ свой наследник не изгаряше от желание да сменя отново памперси. В крайна сметка обаче, за да не изгуби любимата си, той склони и двамата вече са свързани до живот.

Днес се оказва голям ден за Донков, тъй като ще се проведе и предпремиерата на първата му режисура. Тя е на представлението „В очакване на Годо“. Най-вероятно актьорът и новоизлюпен режисьор ще посвети творбата си на своето новородено дете.

Радина и Деян са сред най-обсъжданите двойки на нашето време. Причините са много. Като се започне от възрастовата им разлика, премине се през емоционалните им характери и се стигне до творческите им натури. Двамата спомогнаха много за обществения интерес и чрез предаването „Къртицата“, в което взеха участие съвместно преди 3 години.

Повечето слухове вещаят, че и двамата не искат да имат повече деца и този син ще им остане единственият. Предвид тяхната нестандартност обаче, може да се очаква всичко. Все още не е ясно дали ще се стигне до сватба между тях. Честито на младото семейство!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар