Мина всички граници: Виж какво прави Илиана Раева, докато Цвети бере душа в болницата!

Мина всички граници: Виж какво прави Илиана Раева, докато Цвети бере душа в болницата!
4.5 (90%) 4 votes

Илиана Раева за пореден път даде повод за много критики по казуса „Цветелина Стоянова“!

Съпругата на Наско Сираков сякаш нарочно привлича общественото негодувание. Само дни след като тя и целият отбор бяха обвинявани, че не са в болницата, а на Европейското в Израел, Илиана Раева пак си взе куфарите и отпраши за чужбина.

От публикациите ѝ във Facebook става ясно, че бившата гимнастичка отново е на почивка в Гърция. Тя пусна видео, с което да честити днешния Еньовден, но от него се вижда, че хубавицата за пореден път е в нашата съседка, където се любува на морето, забеляза Kliuki.bg.

Това се превръща във вече пореден повод за нападки към Илиана Раева по случая с Цветелина Стоянова. Както писахме, в. „Уикенд“ излезе с информация, че жената на Наско е нарекла Цвети „крава“ и се е скарала жестоко с нея само дни преди инцидента. Причината е била в неявяването на девойката в предаването „120 минути“, но има слухове, че всичко е започнало още с отказа на гимнастичката да участва на Европейското първенство.

Илиана Раева вече беше в Гърция наскоро. Точно преди инцидента тя и Наско Сираков бяха на плаж там. След това тя се върна за ден в България и отлетя за Израел с отбора ни по худ. гиманстика. Тогава твърде много хора се обявиха срещу нея и всички в ансамбъла, тъй като сметнаха решението им да не бъдат до Цвети в болницата за грешка.

В момента състоянието на Цветелина Стоянова е стабилизирано, но продължава да бъде критично. Лекарите направиха няколко интервенции, като засега надеждите за пълното ѝ възстановяване, без някакви увреждания, са големи. Най-обнадеждаващото в случая е, че Цвети не е в кома и разбира случващото се около нея, когато идва в съзнание, смятат специалистите.

Излагаме на вниманието ви публикацията, с която Илиана Раева издаде, че се намира в Гърция, докато Цветелина Стоянова е още в болницата.

Iliana-Greece


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Мина всички граници: Виж какво прави Илиана Раева, докато Цвети бере душа в болницата!”

 1. ив

  юни 24. 2016

  Дърта пача.Няма ли страх от бога тая жалка женица не ми е ясно.

 2. Ina

  юни 24. 2016

  Ne q sram!Momicheto bere dusha zaradi tehnite igri i jajda samo da pechelqt

 3. м.

  юни 24. 2016

  Не сме народ, а мърша…

Добавете коментар