Близките на родилката Виктория Терзийска: Поведението ѝ е недопустимо!

Близките на родилката Виктория Терзийска: Поведението ѝ е недопустимо!
4.8 (96%) 5 votes

Виктория Терзийска роди наскоро, но продължава да се държи по своя си младежки начин!

Вики от „Мастило“, която едва преди 2 месеца стана за пръв път майка, все още се чувства като тийнейджърка. Това стана очевидно, след като певицата не спира да пътува и с мъжа си постоянно са извън София, а и извън цяла България, научи Kliuki.bg.

Виктория Терзийска все още не се чувства като зряла жена

Виктория Терзийска все още не се чувства като зряла жена

Предния месец Виктория Терзийска и милионерът Петър Величков посетиха Великобритания, а сега са в Кипър, както писа и в. „Всеки ден“. Двамата изобщо не се колебаели да оставят всичко у дома в търсене на приключения. Фактът, че имат бебе, въобще не ги спирал, защото го оставяли или на бабата, или на професионална помощница.

Приятели на Вики обаче са в шок. Те не очаквали, че певицата няма да промени изобщо живота си и ще продължи в същия дух да прекарва ежедневието си. Тя отделяла твърде малко време на дъщеря си и ако така продължава, вероятността детето да не я познава след няколко месеца не е малка.

„Вики винаги е била купонджийка, но когато имаш бебе, нещата трябва да се променят. Не може да си постоянно навън или извън страната дори, защото вече имаш повече отговорности. Това ѝ поведение не подхожда на една майка.“ – смятат близките на Виктория Терзийска.

Поп изпълнителката обаче не се трогвала от никого и нищо. Тя не искала да се променя, защото този начин на живот ѝ допадал. Петър също нямал намерение да се впуска в грижи за детето си, защото се считал за вече надраснал тези неща. Припомняме, че той има две големи деца от проваления си брак.

Вики все още не е тръгнала по участия след раждането, тъй като е заета с пътувания, в които да разпуска. Мъжът ѝ е толкова заможен, че певицата спокойно може да си позволи да не работи повече. Тя обаче надали би живяла вечно на гърба на собственика на OMV, защото не се знае дали ще бъде завинаги с него.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар