Слави Трифонов нанесе мощен удар на Годжи: Този път китаристът едва ли ще прости!

Слави Трифонов нанесе мощен удар на Годжи: Този път китаристът едва ли ще прости!
4.7 (93.33%) 3 votes

Слави Трифонов не се съобразява с останалите от край време, но сега сякаш дори и той прекрачи границата!

Дългия е известен със странния си характер, който многократно му е навличал неприятели. Този път обаче той може да бие всичките си рекорди, защото ударът по Георги Милчев е огромен. Слави Трифонов по всяка вероятност няма да присъства на сватбата на сина на Годжи, въпреки че се води за един от най-близките му хора.

Слави Трифонов може да изгуби приятелството на Георги Милчев - Годжи

Слави Трифонов може да изгуби приятелството на Георги Милчев – Годжи

Шоуменът ненавиждал подобни светски събития, защото те му навличали медиен интерес, а последното, което искал, било да го щракнат как играе хоро. Според слуховете, тв водещият не е присъствал на нито едно от големите събития в личния живот на своите подчинени. Преди седмици не бе забелязан и на кръщенето на бебето на Борис Солтарийски, а покана едва ли е липсвала.

Говори се, че ако Слави Трифонов не дойде на сватбата на Цветомил, с приятелството му с Годжи ще бъде свършено. Когато ставало въпрос за сина му, китаристът ставал с много твърд характер и не се страхувал да се опълчи дори на шефа си в работата.

Както стана ясно, в общественото пространство се върти слух, че сватбата на 25-годишния Цвети не идва случайно, а причината е бременността на Диана. Брюнетката искала да роди в законно семейство и затова натиснала известния син за брак.

Някои твърдят, че новината, че Годжи скоро ще стане дядо, депресирала Слави Трифонов, защото му показала, че остарява, а още няма дете, да не говорим за внуче. Това би могло също да се счете като причина да не иска да присъства на въпросната сватба.

Сред гостите на тържеството, което се очаква да бъде в края на лятото, ще бъдат почти всички останали членове на екипа на „Шоуто на Слави“, както и приятелите на младата двойка, научи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Слави Трифонов нанесе мощен удар на Годжи: Този път китаристът едва ли ще прости!”

  1. айде бе

    юни 25. 2016

    И къде, ако смея да попитам, ще иде Гджи като се фръцне? Да пее в Хепи, може би?

  2. Hahah

    юни 25. 2016

    Shte prodalja s piqnskite si istorii v gb …

Добавете коментар