Лора Караджова разкри защо не е родила от Део, а от Валентин

Лора Караджова разкри защо не е родила от Део, а от Валентин
4.4 (88.89%) 9 votes

Лора Караджова дава всичко за любовта и знае, че е важно от кого имаш дете!

Дълго време щерката на великия вокалист на „Сигнал“ будеше размисъл у обществеността защо не забременя от Деян Славчев, с когото имаше почти 10-годишна любов, а веднага след това роди бебе от Валентин Славов. Завесата обаче се спусна в предаването Cool…t, в което Лора Караджова разкри причината да зачене точно в този момент от живота си, видя Kliuki.bg.

Лора Караджова избра точния човек за баща на детето си

Лора Караджова избра точния човек за баща на детето си

„Аз съм на мнение, че трябва да имаш дете с човека, когото обичаш, когато все още имате страст помежду си. Тогава се усеща, че е моментът. Ако го оставиш за после, нещата се променят.“ – сподели певицата в ефира на Би Ти Ви.

Със сигурност зад думите на Лора прозира истината за отношенията ѝ с Део, който много искаше деца от нея, но тя все го отлагаше и накрая явно магията просто е изчезнала. Накрая двамата приключиха любовта си, като именно хип-хоп дивата сложи края.

Споед слуховете, Лора Караджова не е харесвала начина на живот на Деян и затова е решила, че този човек просто не може да бъде баща на нейното дете. Припомняме, че рапърът беше зависим от алкохол и наркотици дълго време, но вече е чист.

Лора разкри и големия си жест към Валентин Славов. Певицата трябва да живее във Варна през половината година, защото мъжът ѝ е от морската столица и работи на плажа. Колкото и да харесва Варна, дъщерята на Данчо Караджов призна, че София ѝ липсва.

„Живея във Варна основно през лятото. Имах приятели там още преди да се запозная с Валентин. София обаче много ми липсва.“ – каза Лора пред Петя Дикова.

Тя вече е тръгнала по участия и затова е поверила малката Алиса на родителите си, както и на родителите на мъжа ѝ. Двете възрастни двойки се справяли чудесно с отглеждането на внучето си, призна самата хип-хоп изпълнителка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар