Състоянието на Алекс Сърчаджиева шокира близките й – откриха й болест!

Състоянието на Алекс Сърчаджиева шокира близките й – откриха й болест!
5 (100%) 4 votes

Здравословното състояние на Алекс Сърчаджиева в последно време никак не е добро и близките й са притеснени къде ще му излезе края.

Актрисата и тв водеща Алекс Сърчаджиева съвсем е занемарила здравето си за сметка на работата и си е навлякла куп неприятности заради немарливото отношение към себе си. Любимата на Иван Ласкин се скъсва от работа, за да издържа и него, и дъщеря си. Това я принуждава да се поставя на заден план, а последствията не закъсняват, научи kliuki.bg.

Алекс Сърчаджиева се поболя от работа

Алекс Сърчаджиева се поболя от работа

Графикът на Алекс Сърчаджиева с последно време е адски натоварен. Тя поема всевъзможни ангажименти и няма как да си позволи да даде отказ, за да е в състояние да осигури парична стабилност на семейството си. Така търчи от една репетиция на друга, а вечерите й са почти плътно заети с представления в столицата и из страната.

Междувременно се подвизава и като тв водеща или конферансие на различни събития, а вечер едвам стига до леглото от изтощение. Освен че е адски преуморена и изцедена до краен преден, Алекс Сърчаджева си е навлякла досаден здравословен проблем. Заради навика си да хапва на крак все вредни и бързи храни, тя е развила гастрит.

Актрисата все пак е намерила време да посети лекар, който я е скастрил сериозно и й е забранил да се доближава до веригите за бързо хранене. Тя трябва да замени пържените храни с по-здравословни и би могла да се сбогува с проблема. Алекс Сърчаджиева обаче е неясно, че няма как да трансформира начина си на живот и на хранене и затова е избрала вместо с диета, да се лекува с лекарства, пише slava.bg.

Тази немарливост към здравето й, породена от прекомерни ангажименти и минимално свободно време доста притеснява близките на чаровната блондинка, които имат съмнения, че съвсем скоро ще рухне под напрежението, което сама слага на плещите си. Алекс Сърчаджиева пък стоически мълчи и търпи попарата, която сама си е надробила.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар