Петрозар довърши Ива Екимова с жестока постъпка!

Петрозар довърши Ива Екимова с жестока постъпка!
4.6 (92.73%) 11 votes

Ива Екимова бе изкарана от равновесие, след като бившият ѝ реши да ѝ отмъщава докрай!

Една от участничките във „ВИП Брадър 2014“ се оказа за пореден път сломена заради мъжа, с когото живя близо 7 години. Странно или не, след раздялата Петрозар Филипов игнорира напълно не само Ива Екимова, но и щерка ѝ Дара. Говори се, че днес отказал категорично да поздрави момичето за 14-тия ѝ рожден ден, което вбесило пиарката.

Ива Екимова с порасналата си щерка

Ива Екимова с порасналата си щерка

Ива била много разочарована от бизнесмена, тъй като можела да разбере, че вече не я обича, но не и поведението му спрямо дъщеря ѝ. На практика Дара израсна пред погледа на Петрозар и го е приемала като свой роден баща, но при него явно не е било така.

В същото време, наранена от отношението на Петрозар, Ива Екимова сякаш се е потопила в спомените по голямата си любов Димитър. Тя сподели в социалната мрежа по-рано днес, че певецът много липсва не само на нея, но и на Дара.

„Със сигурност би искала да чуеш „честит рожден ден“ и от тати, но повярвай, той празнува раждането ти.“ – написа през сълзи Ива.

Припомняме, че основният слух, поради който Филипов е напуснал Екимова, бе свързан с нейна изневяра. Бизнесменът останал бесен от това и моментално си събрал куфарите. Сега дори се говори, че вече живее с друга жена.

Болката на Дара обаче не стихвала. Откакто Петрозар се изнесъл от дома им, тя изобщо не го била виждала. Въпреки че той обещал да поддържат връзка поне в интернет, и там изобщо не ѝ отговарял. Нараненият бизнесмен явно е решил, че ще му бъде по-лесно да превъзмогне Ива Екимова с тотално игнориране на семейството и стария си живот.

Очаква се все пак пиарката да не стои още дълго без мъж. Тя от години е постоянно с половинка и не знае какво е да си необвързан, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Петрозар довърши Ива Екимова с жестока постъпка!”

  1. Ev

    юни 26. 2016

    В тази женица има нещо много гнусно. Взела се е нещо, което всъщност не е. На какво се базира високото и самочувствие??? Нито е красива, нито е умна. Едно завистливо , злобно същество с безкрайно много претенции. То тя май наистина не е оставала без мъж до себе си . Живее на гърба на славата на починалия си съпруг. Сетила се мара, че го имало, като е остана соло.

Добавете коментар