Борба за постове в БНТ

Борба за постове в БНТ
5 (100%) 3 votes

Голяма борба за постове в БНТ се развихря. В Националната телевизия това лято ще е напечено и доста напрегнато, а и анализаторите твърдят, че предстоят интриги и скандали в редиците на медията. А причината си струва, скоро са изборите за Генерален директор на телевизията.

След около месец изтича вторият мандат на сега управляващата тази телевизия – Вяра Анкова. Както се очаква, тя отново ще поиска да остане на досегашния си ръководен пост. Сега обаче има и други претенденти.

Говори се, че Севда Шишманова се е прицелила в позицията директор и много сериозно иска да привлече много колеги на своя страна и да измести досегашния фаворит. Задачата й ще бъде определено трудна, защото Вяра Анкова има зад гърба си два мандата, много голямо лоби, както и подкрепата на управляващите. Наскоро правителството прие пожизнен мандат за ръководителите на БНТ и БНР.

Севда Шишманова може да се опита да атакува поста генерален директор на БНТ

Севда Шишманова може да се опита да атакува поста генерален директор на БНТ

Севда Шишманова е силна и амбициозна кандидатура, тя има доста контакти, които сега се опитва да ползва, за да постигне целта си. Познаваме журналиста Вяра Анкова като лице на БНТ от толкова години. Дребничката водеща се издигна до високите етажи на властта и сега е доста влиятелна в средите на медиите. Дали ще успее да запази поста си и да ползва пожизнен статут?!

Вяра Анкова директор досега и отново желаеща да ръководи БНТ

Вяра Анкова директор досега и отново желаеща да ръководи БНТ

БНТ е медия с противоречиви интереси и тя определено е била в центъра на скандали неведнъж. Предстои да видим развитие по описания казус  още този август месец, коментира и изданието ми за всички интригуващи новини и събития от шоубизнеса – Клюки.БГ. Желаем успех на кандидатите, ние очакваме оспорван дебат и реална конкуренция в професионализма!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар