Какво се случи с Кристина Дончева след X Factor

Какво се случи с Кристина Дончева след X Factor
5 (100%) 2 votes

Кристина Дончева разбива стереотипите. Tя не се нуждае от победата в X Factor, за да стане звезда!

Една от най-запомнящите се и харесвани участнички в X Factor вече започна своята кариера и тя изглежда наистина обещаваща. Кристина Дончева, която отпадна от шоуто преди 2 години едва ден преди да навърши 15 г., сега вече има собствен сингъл и множество участия, научи Kliuki.bg.

Кристина Дончева

Кристина Дончева

Парчето е в дует със Стратия и самата Криси сподели, че е много щастлива, защото досега не е създавала нещо свое. Бургаската тийнейджърка сякаш доказа на журито в X Factor и в частност на Заки, че нещата могат са се случат и преди да станеш пълнолетен.

Участието в музикалното риалити предаване явно е насочило Кристина Дончева изцяло към музиката, защото тя вече учи в София, където е възпитаничка на музикалното училище по джаз и поп. Същото, което завърши и Симона Загорова наскоро.

Интересното е, че едва на 16 г. младата певица вече живее без родителите си, които са в Бургас. Тя се подвизава на квартира с новото си гадже. Младежът също е музикант и е завършил същото училище, в което учи в момента тя.

Въпреки че скоро ще започне лятната ваканция за учениците, Кристина няма да има почивка, тъй като веднага ще се отправи към морето, където има множество ангажименти за лятото. Девойката е една от най-харесваните и същевременно търсени изпълнители, минали през X Factor.

Припомняме, че с Кристина Дончева бе свързан един от големите скандали в шоуто през 2014 г. Отпадането ѝ бе възприето от зрителите като тотален шок и мнозина бяха онези, които възразиха съвсем явно на това. Дори във Facebook бе създадена страница за нейното връщане, но това се оказа невъзможна мисия.

Желаем успех на Криси, която завладя публиката не само с вълшебния си глас, но и със сценичното си поведение. Безспорно у нея има харизма, която ще я тласка напред в живота!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар