Една красавица на 18 иска да живее в България

Една красавица на 18 иска да живее в България
5 (100%) 2 votes

Една красавица на 18 години иска да живее в България, не всичко е загубено и не всички в нашата страна са отчаяни и депресирани – младите все още ни дават малко надежда. Вижте тази история с най-красивата абитуриентка, тя е положителна!

Елина Крушева – девойката, която събра над 1000 харесвания в конкурса за най-красивата абитуриентка. Конкурсът е онлайн и за 2016 г. кандидатките са били над 140, сред които все хубави момичета, в надпреварата печели едно крехко и нежно момиче – Елина. С визията си на специалната вечер – балната вечер, в която се дипломира, Елина избира стилен и красив външен вид. Цялата облечена в червено, с дълга и ефирна рокля, тя демонстрира истинска класа, която е показана и на фотосесията, с която хубавицата печели приза за най-хубавата сред зрелостниците през тази година.

Елина - една млада жена в търсена на своето бъдеще тук, в България

Елина – една млада жена в търсена на своето бъдеще тук, днес, в България

Разбира се, в тази оспорвана конкуренция и други момичета впечатляват със стил и красота, защото българските жени са винаги сред хубавиците в света. Елина Крушева е от Свиленград, както тази сутрин разказа пред камерите на Би Ти Ви в интервюто на Мариана Векилска, но гимназията учи сама, отделена от семейната среда в по-голям град. Пловдив я научава да се грижи добре сама за себе си.

Какво по-хубаво от това д аси млад, талантлив и щастлив - най-хубавата ни абитуриентка през 2016

Какво по-прекрасно от това да си млад, талантлив и щастлив – най-хубавата ни абитуриентка през 2016

Сега се надява да остане тук в България, смята да следва и да се развива тук, иска да учи журналистика и медии в столицата. даже очаква оценката си от вече изминалия изпитен ден. Всички й стискат палци, защото е добре едно мило и амбициозно девойче да си остане и да се развива в нашата страна, добавяме от изданието за светски истории Клюки.БГ.

Все още нищо не е загубено за България и нас, щом такива младежи търсят бъдещето си тук, а не другаде, добавяме и ние! Успех момиче, успех на всички зрелостници и млади хора у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар