Стефан Данаилов се изповяда, Ирен Кривошиева е разбита!

Стефан Данаилов се изповяда, Ирен Кривошиева е разбита!
3.7 (73.33%) 3 votes

Стефан Данаилов призна грешките си, сред които е и Ирен Кривошиева!

Обичаният от всички българи Ламбо призна, че е имал любовници, но накрая винаги се е връщал при Мария, пише Pik.bg. Актьорът е имал доста жени в живота си, но така и не е успял да се реши да напусне съпругата си. Всъщност той никога не го е поискал, както става ясно. Звездата от „Дами канят“ е обичал истински жена си, въпреки изневерите спрямо нея.

Стефан Данаилов разби Ирен Кривошиева и останалите си любовници

Стефан Данаилов разби Ирен Кривошиева и останалите си любовници

„Имал съм забежки, но винаги съм се връщал при Мария. Когато си влюбен, ти си друг човек. Вече няма да ми се случи, невъзможно е.“ – казва Стефан Данаилов.

Така най-известната му любовница остава в шах. Ирен Кривошиева бе определена като грешка, забежка, което е удар по нейната чест. Актрисата дори роди извънбрачен син на своя колега, който се оказа и неговото единствено дете. Владимир обаче не се разбира с баща си, за което допринесе излагацията му във „ВИП Брадър“ преди време.

Голямата любов на Стефан Данаилов безспорно е неговата съпруга, тъй като цяла България видя колко тежко актьорът прие нейната смърт. Затова не е чудно, че Ламбо се е връщал винаги при нея. Въпреки че двамата така и не създадоха свое дете, тяхната връзка беше наистина уникално силна, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар