Зорница Линдарева сменя религията си заради мъж

Зорница Линдарева сменя религията си заради мъж
5 (100%) 2 votes

Зорница Линдарева реши да сменя религията си заради мъж, което шокира близките ѝ!

Манекенката е отново влюбена, но това й коства доста жертви. Родната ни моделка, която влезе в общественото полезрение след като стана официалната причина за раздялата на Тачо и Жени Калканджиева, вече е отново щастлива в обятията на турчин, но пък с много милиони, научи Kliuki.bg.

Зорница Линдарева става друга

Зорница Линдарева става друга

Едрият турски предприемач и Зорница Линдарева се запознали още миналото лято, скоро след това хубавицата ни била поканена да живее с него в Истанбул. Но през изминалата зима двамата се сдърпаха и Линдарева се завърна, изпадна в тежки емоционални кризи и не искаше да повярва, защото отново копнееше за тази връзка.

От известно време обаче Зори и нейният турски любим явно са постоплили отношенията. А както се пише и в светското издание „Лайфстайл“, най-вероятно брадърката ще стане скоро мюсюлманка. Решение, което може да ѝ коства доста за пред семейството ѝ.

Зорница Линдарева отдавна е обсъждана като скандална личност. Тя почти не е работила през живота си, но демонстрира доста висок стандарт, което е странно. Във „ВИП Брадър“ пък си навлече доста неприятели заради постоянните си напивания и интриги.

Със сигурност приемането на исляма, че позволи на още повече хора да не харесват Зорница Линдарева. Решението обаче е само нейно и едва ли би приела критики от някого.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар